Letos bez moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
8.8.13 11:32
@ncc1701 píše:
@Anael
Taky nechápu, co na tom kdo má. :nevim:
:palec: Asi tak :mrgreen: jakoby nebylo plno možností zrelaxovat tady :roll:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360

To je mi líto :-) ja byla naposledy u more v 95 :-D a jestli bude takovy horko i pristi rok, tak jedu k mori na Aljasku aj s miminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

@anairda No na tohle jsem čekala :-) Ale hlavně jsem se ptala, které s pupkem sedí v práci a nikam nejedou…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.8.13 11:34

@SarkaLo
omlouvám se, tohle si nejspíš opravdu nechtěla slyšet, ale ber to jako zvednutí nálady, že jsi na tom vlastně dobře :) Mě to přijde jako rouhaní ještě se litovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
8.8.13 11:36
@SarkaLo píše:
@anairda No na tohle jsem čekala :-) Ale hlavně jsem se ptala, které s pupkem sedí v práci a nikam nejedou…achjo

Taky sedím s pupkem v práci. Ale jsem moc ráda že ten pupek mám a obětovala bych pro něj víc než jedno oželení moře. Vím že tohle slyšet nechceš, ale fakt nevím v čem je smysl téhle diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.8.13 11:36

U moře jsem naposledy byla asi před pěti lety. A ani mi to nechybí. Ono s batoletem a kojencem by to asi stejně nebyla moc dovolená - mimino řvoucí ve vedru a do toho neustále někde honit po pláží vztekajícího se staršího… Myslím, že ještě několik let nepojedeme. Ale krásných míst k odpočinku je přece všude plno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 11:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.8.13 11:38

@SarkaLo Ahojky, my máme 3měsíční holčičku a taky letos moře nehrozí :? ale příští rok určo jedem, musím našetřit! Taky miluju válení na pláži a výlety! V loni jsme byli na Zakyntosu a tam to bylo fakt super :palec: a s roční princeznou to bude určitě ještě akčnější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 11:39

@kanka80 To rozhodně. Jak si jednou člověk zvykne jezdit k moři pravidelně, tak to pak chybí :-) :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 11:39

@SarkaLo Já taky :-( Jednak máme letos svatbu a do toho ještě stavíme, takže penízky nebudou, dovolená vyplácaná na domečku…a taky jsem těhotná…Ale k moři bych jela, až bych brečela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 11:41

@prcekniky Hurrrrrá, konečně někdo další :-) Ale svatba je svatba a domeček bude super…tak příští rok i s mimčem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.8.13 11:41

@SarkaLo
Připrav se na to, že tě dítě připaví o víc, než jen o moře.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.8.13 11:43

Jejej taky jezdíme každý rok. ALe loni jsem byla těhotná tak jsme nikam nejeli (ještě že tak rozdila jsem o 6 týdnu dřív), letos taky nejedeme s ročním se mi nikam ani nechce. Možná příští rok. Ale že by mě to nějak extra vadilo to ne. Na zahradě bazén a vyřádíme se oba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663

Tak já jsem u moře nebyla 7 let a letos jsme se rozhodli že poletíme do Dominikánské republiky na 14 dni, s tím že to bude first minute. No tak že se to musí zaplatit do posledního ledna a je tam xy sleva… No a já zjistila že jsem těhotná 17.1. Takže byla dovča tady v ČR a prachy na dovcu jsme strčili do vybavicky… Tak snad příští rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

@anairda S tím počítám :-) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie