Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ncc1701 píše:
@Anael
Taky nechápu, co na tom kdo má.
To je mi líto
ja byla naposledy u more v 95
a jestli bude takovy horko i pristi rok, tak jedu k mori na Aljasku aj s miminem
@anairda No na tohle jsem čekala
Ale hlavně jsem se ptala, které s pupkem sedí v práci a nikam nejedou…achjo
@SarkaLo
omlouvám se, tohle si nejspíš opravdu nechtěla slyšet, ale ber to jako zvednutí nálady, že jsi na tom vlastně dobře
Mě to přijde jako rouhaní ještě se litovat ![]()
@SarkaLo píše:
@anairda No na tohle jsem čekalaAle hlavně jsem se ptala, které s pupkem sedí v práci a nikam nejedou…achjo
Taky sedím s pupkem v práci. Ale jsem moc ráda že ten pupek mám a obětovala bych pro něj víc než jedno oželení moře. Vím že tohle slyšet nechceš, ale fakt nevím v čem je smysl téhle diskuze?
U moře jsem naposledy byla asi před pěti lety. A ani mi to nechybí. Ono s batoletem a kojencem by to asi stejně nebyla moc dovolená - mimino řvoucí ve vedru a do toho neustále někde honit po pláží vztekajícího se staršího… Myslím, že ještě několik let nepojedeme. Ale krásných míst k odpočinku je přece všude plno ![]()
@SarkaLo Ahojky, my máme 3měsíční holčičku a taky letos moře nehrozí
ale příští rok určo jedem, musím našetřit! Taky miluju válení na pláži a výlety! V loni jsme byli na Zakyntosu a tam to bylo fakt super
a s roční princeznou to bude určitě ještě akčnější ![]()
@kanka80 To rozhodně. Jak si jednou člověk zvykne jezdit k moři pravidelně, tak to pak chybí
![]()
@SarkaLo Já taky
Jednak máme letos svatbu a do toho ještě stavíme, takže penízky nebudou, dovolená vyplácaná na domečku…a taky jsem těhotná…Ale k moři bych jela, až bych brečela ![]()
@prcekniky Hurrrrrá, konečně někdo další
Ale svatba je svatba a domeček bude super…tak příští rok i s mimčem ![]()
@SarkaLo
Připrav se na to, že tě dítě připaví o víc, než jen o moře.. ![]()
Jejej taky jezdíme každý rok. ALe loni jsem byla těhotná tak jsme nikam nejeli (ještě že tak rozdila jsem o 6 týdnu dřív), letos taky nejedeme s ročním se mi nikam ani nechce. Možná příští rok. Ale že by mě to nějak extra vadilo to ne. Na zahradě bazén a vyřádíme se oba ![]()
Tak já jsem u moře nebyla 7 let a letos jsme se rozhodli že poletíme do Dominikánské republiky na 14 dni, s tím že to bude first minute. No tak že se to musí zaplatit do posledního ledna a je tam xy sleva… No a já zjistila že jsem těhotná 17.1. Takže byla dovča tady v ČR a prachy na dovcu jsme strčili do vybavicky… Tak snad příští rok ![]()