Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@SarkaLo píše:
@ana11 jó moře - už jsem si zvykla, že když se na něco ptám, tak mi většina odpoví úplně na něco jiného![]()
Taky jsem si zvykla. Zeptala jsem se na něco snad jednou a myslím, že jsem od té doby dost vyléčená. Teda, abych byla přesná - řešila jsem tu i věci co se týče domku a tam teda všechna čest, odpovědi super a k věci. Ale jakmile nechceš exaktní věc, ale třeba si jen postěžovat, trošku pochopení, že někdo je na tom podobně… no to je kámen úrazu. Skoro se mně zdá, že pro někoho je stírání ostatních sport
.
@stazinka09 No podle většiny tady v diskuzi ano - je to trestný! Pozor na ně!
Je super, jak jedno obyčejnýá téma dokáže rozhodit tolik lidí - a to neřeším nic důležitého
![]()
@anairda tak proč se vyjadruješ k zakladatelce jako nějaká moralistka ohledně absence skromnosti a tak?
Na to se tě opravdu nikdo neptal.
@Lenka512 píše:
@anairda tak proč se vyjadruješ k zakladatelce jako nějaká moralistka ohledně absence skromnosti a tak?
Na to se tě opravdu nikdo neptal.Souhlasím s názorem @CokeLady a @ana11 .
Zakladatelka si přišla postěžovat, že se jeden rok k moři nedostane, proto má reakce, že pokud je toto důvod ke stěžování, jeví se mi to jako marnivost, nic víc nic míň… Pravdu máš v tom, že se mě na to nikdo neptal, ale to už je slovíčkaření a člověk by opravdu nemohl napsat téměř nic aby se náhodou někdo nenaštval, že toto dotyčný slyšet nechtěl. Nejsem moralistka, jen diskutuji.
No jo no. Ja bych taky jela k mori a nejlip bez deti, jelikoz uz jich mam plny zuby a nutne potrebuju zregenerovat
U nas se ale bohuzel travi dovolena po babickach, protoze je vidime jen parkrat za rok. Takze si zakladatelko zkus predstavit tuhle variantu, treba ti bude trochu lip
![]()
More je proste more, lidi to k nemu tahne a pokud je nekdo zvykly jezdit kazdy rok, docela chapu, ze ten vypadek nese hur.
Já byla u moře naposled před 13 lety a nehroutím se z toho
A to bych tam přitom tak ráda jela. Ale chlap nesmáší teplo, takže toho k moři nedostanu a jet sama s děckama si netroufám, teď, dokud jsou ještě malí. Takže musím počkat až trochu povyrostou ![]()
@CokeLady píše:špatnýho nic, ale já bych k tomu moři chtěla právě kvůli děcek. Mi samotné je to šumák jestli ležím u moře nebo na koupáku
A co nechat děti s manželem doma a jet sama, co je na tom špatnýho?
@SarkaLo píše:
@asha Tahle představa se mi ale vůbec nelíbí
Jéé, to se někdo má, každej rok u moře…myslím že to jedno léto přežiješ ![]()
Mam more 100 m za barakem a jeste jsem tam letos nedolezla..
Příspěvek upraven 08.08.13 v 12:37
@ana11 @SarkaLo

jóóó moře - ach, ach, ach