Šly byste s dětmi do sklípku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.13 08:47

šli byste s dětmi do slípku?

Ahoj jsme na dovolené na jižní moravě, šli byste s dětmi k pánovi co vlastní penzion kde jsme ubytovaní do sklípku?
Jen na nějakou ochutnávku a zase zpátky, ale nikdy jsem takhle nebyla tak nevím jestli se tam chodí i s dětmi, jde nás asi 10lidí z penzionu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
6.8.13 08:49

Pokud jsou děti starší 3 let - tudíš samochodící, tak bych šla..samo se nesmíte střískat jak psi:o) ochutnávku děti vydrží tu chvilku i když je to bavit nebude, ale sedět tam dýl, to nevím jak by se děti zabavili

• Citovat
  • Upravit
15319
6.8.13 08:53

Pozor na rozdíl teplot ;), dole se zdá, že člověk moc nevypil a nic mu není, pak vyleze na sluníčko a je „pod vobraz“ :mrgreen:, takže vzala, ale jen na kratší degustaci.
Kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.8.13 08:54

Ahoj, sama jsem byla s rodiči ve sklípku jako dítě, když mi bylo asi devět let a moc mě to tam tenkrát bavilo, měli tam spoustu dobrého jídla :-) a já si pak hrála venku před sklípkem..
Vzala bys děti do restaurace? Pokud ano, tak sklípek je něco podobného, jen trochu zábavnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.8.13 08:56

@Damael to teda nevím co je na sklípku zábavného pro děti :think: já když tam jedu tak je zábavné akorát to že se člověk nají a stříská, ale to děti asi moc nebere.. :nevim: restaurace je něco jiného s tím že třeba mají dětský koutek, ale sklípek s dětským koutkem jsem ještě neviděla..

• Citovat
  • Upravit
7449
6.8.13 08:59

Pokud jsou děti chodící a umíte je zabavit nějakou hračkou či aktivitou, tak proč ne. Předpokládám, že ve sklípku sami nebudete a tak není asi dobré, aby v tom rozléhajícím se prostoru děti řádily. Jen pozor na rozdílné teploty nejen kvůli vypitému alkoholu, ale hlavně bacha na děti, dobře obléknout, aby z toho akorát nemarodily.
Jinak bych šla, proč ne? Zase něco jiného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.8.13 09:00

S ochutnávkou opatrně, dokud ochutnáváš, tak se ti to zdá být v pohodě, ale jak vylezeš ven, tak konec :lol: Pokud tam máte někoho, kdo by děti pohlídal, tak bych je nebrala. Ale jestli tam nikoho na hlídání nemáte, tak je na chvilku vezmi a ochutnávej opatrně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
6.8.13 09:01

@smurfka Dětem se líbí, že je to něco jiného. S námi ve sklípku prve bylo asi roční dítě. Jediná nevýhoda, že dítě chtělo lozit, což ve sklípku nejde. Kdyby už chodilo, zabaví se relativně snadno. Ale líbilo se mi tam, dělaly se s ním kravinky, mělo tam své hračky a bylo to super. Jen ty výkřiky byly slyšet tak moc, že všichni mysleli, že ohluchli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.8.13 09:12

Vzala :mrgreen: jelikož tu žiju. Malý tam byl poprvé asi v 9m. A to jenom proto, že jsme svůj sklep prodali a tohle jsme šli ke kamarádce. Jinak by tam zřejmě byl už od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.8.13 09:15

Zakladatelko, pokud vás pán pozval, šla bych. Chce se pochlubit svými výtvory - ať už vybudovaným sklepem nebo víny, které tam má. To dělají Moraváci moc rádi. Myslí to zřejmě dobře, co se vinařů týká, většinou bývají hodně pohostinný. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
6.8.13 09:21
@omites píše:
Zakladatelko, pokud vás pán pozval, šla bych. Chce se pochlubit svými výtvory - ať už vybudovaným sklepem nebo víny, které tam má. To dělají Moraváci moc rádi. Myslí to zřejmě dobře, co se vinařů týká, většinou bývají hodně pohostinný. ;-)

To je pravda. Zlatá Morava a moraváci-vinaři :). Tam se vždy těším. Příští rok se chystám na Kraví Horu, tam to mám moc ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.8.13 10:51
@smurfka píše:
@Damael to teda nevím co je na sklípku zábavného pro děti :think: já když tam jedu tak je zábavné akorát to že se člověk nají a stříská, ale to děti asi moc nebere.. :nevim: restaurace je něco jiného s tím že třeba mají dětský koutek, ale sklípek s dětským koutkem jsem ještě neviděla..

Taky nevím, pamatuji si z toho už jen střípky.. :) Ale pamatuji si, že to pro mě byl tenkrát zážitek. Jo..
Možná, že to bylo něco jiného, fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.8.13 10:56
@Damael píše:
Taky nevím, pamatuji si z toho už jen střípky.. :) Ale pamatuji si, že to pro mě byl tenkrát zážitek. Jo..
Možná, že to bylo něco jiného, fakt nevím..

Tak pro děcka je někdy zážitek už jen to, že můžou jít tam, kam chodí jen dospělí, já si tenhle pocit z dětství taky pamatuju. Připadala jsem si pak děsně důležitá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.8.13 11:30

@Nelisa Možná právě tohle na tom bylo TO :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
6.8.13 12:39
@Nelisa píše:
Tak pro děcka je někdy zážitek už jen to, že můžou jít tam, kam chodí jen dospělí, já si tenhle pocit z dětství taky pamatuju. Připadala jsem si pak děsně důležitá. :lol:

Jj, si pamatuju ten pocit, když mi jako mláděti nalili poprvé šťávu na nějaké oslavě do sklenky na šampus, abych si mohla taky „připít“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí