Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo nějakou zkušenost s tábory u moře? Případně s jakou agenturou děkuji.
@Tojsemja3 Tábory u moře pořádá např. CK Topinka. Ještě mají volná místa na pobyty v Chorvatsku a ve Španělsku.
@Jana Martinková píše:
@Tojsemja3 Tábory u moře pořádá např. CK Topinka. Ještě mají volná místa na pobyty v Chorvatsku a ve Španělsku.
Díky, právě na Topinku jsem koukala, ale zajímaly by mě zkušenosti.
Jak moc na děti dohlížejí, jak se jim věnují, jaký je program a tak dále.
Recenze jsem našla různorodé.
@Tojsemja3 Dále pořádá tábory u moře agentura Sindibád - tábory v Chorvatsku a Bulharsku. Osobní zkušenosti ale nemám.
@Tojsemja3 píše:
Ahoj, máte někdo nějakou zkušenost s tábory u moře? Případně s jakou agenturou děkuji.
Ahoj, s Topinkou mám zkušenost jako vedoucí a k moři bych své dítě rozhodně neposlala..
Prosím o anonym nebo smazat.
Ahoj já tam byla v 17. Jezdila jsem od 13 do 17. Je to už 10 let. A bylo to super, v tomhle věku jsem měla logicky větší volnost, dokonce i přístup k alkoholu. Ale ten sem já nepila. Byla jsem tak vyvepovana z domova, že jsem se ho bála. ![]()
Hele dohlíželi nebyla žádná hitparáda, ale záleží jak starý mas dítě. Na ty menší se dohlíží víc než na pubose. Každopádně nikdy se tam nikomu nic nestalo, krom nějakýho ježka v noze nebo v ruce.
Zdravotni pojistovny poradaji ozdravne pobyty. Byla jsem 2×. Jednou u more a podruhe na horach. Vse bylo super. Hlavne u toho more uplne bezvadny.
Jen je potreba, aby dite nebylo uplne zdrave. Ja tam jezdila kvuli lehkemu astma (ktery se neprojevoval jinak nez horsim a delsim kaslem pri nemocich). Zkus mrknout na stranky Vasi pojistovny ![]()