Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, jezdím pravidelně jako vedoucí na dětské tábory, ale ráda bych to obohatilo novými hry, máme předtáborový sraz zanedlouho?
Na tohle téma vyšla celá řada knížek, tak bych asi začala pátrat v nich? třeba zde: http://obchod.portal.cz/…ie/hry/venku
pokud jezdíš pravidelně, tak přece musíte takovýhle věci sypat z rukávu, takže upřímně příliš nechápu tvůj dotaz ![]()
Na „hranostaji“ jsem heldala hry, když jsme s dětmi spali ve škole, takže nevím, jestli by mnou vybrané hry vyhovovaly tvému záměru. Každopádně ve „vyhledávání her“ je to pěkně roztříděno. Zadej si parametry a myslím, že sama dobře posoudíš, jestli je to realizovatelné z hlediska počtu dětí atd.
Ono asi dost záleží, jak staré děti máš na starost, jestli kluky, holky. Nebo máte promíchané oddíly? Taky pro kolik dětí, upřesni co potřebuješ a třeba vyhrabu něco z paměti:)
Příspěvek upraven 16.03.13 v 06:19
Jestli chceš, napiš mi zprávou tvou mailovou adresu, pošlu ti soubor s popisem her ![]()
Pro jak staré děti a jaký počet? Mám za sebou x let skautských táborů. Mám sešit v tvrdé vazbě, kde si hry píšu, plno si jich pamatuju…
Můj e-mail: horka-kamila@seznam.cz
Děkuji, zanedlouho jedu také na předtáborový sraz s dospěláky jako jsem já, mám si nachystat nějaké zajímavaé hry nemáš něco odzkoušené, díky ![]()
Pro děti od 7 let - 15 let, oddíly nejspíše budou promíchané.
Dalé bych proprosila, zanedlouho jedu na předtáborový sraz s dospěláky, a mám si připravit nějaké zajimavé hry, má někdo nějaké odzkoušené, prosím, ráda bych to proměnila něčím novým, a děkuji ![]()
Mají to být hry na téma Středověkého života a hraní
vyjímečně se tam objeví dětí 5 - 6 let ![]()