Spiritistická tabulka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tabulka na vyvolávanie duchov
Ahojte. Chcela som sa opítať či niekto má skúsenosť s špiritistickou tabuľkou. Chcela som sa opítať preto že chcela by som to použiiť na uľahčenie komunikácie z mŕtvimy ale bojím sa, že mi môže ublížiť. Má z tým niekto skúsenosť?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vikic1 píše:
Ahojte. Chcela som sa opítať či niekto má skúsenosť s špiritistickou tabuľkou. Chcela som sa opítať preto že chcela by som to použiiť na uľahčenie komunikácie z mŕtvimy ale bojím sa, že mi môže ublížiť. Má z tým niekto skúsenosť?
Máš to tu 3×. Požádej admina o výmaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlphaOmega píše:
Tak daleko jsem s Excelem zatím nedošel
Však počkej až ti chcípne počítač s datama bez zálohy
. To vyzkoušíš i vymítače ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Však počkej až ti chcípne počítač s datama bez zálohy. To vyzkoušíš i vymítače
Šak neboj, tabulka s duchama musí bejt uložená v mraku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vikic1 všechno co je už na druhém břehu řeky bych nechala spát. Přesně jak píšete je to velmi nebezpečné a nemuselo by se vám to vyplatit. Pokud vám někdo odešel a chybí vám přivolejte si ho srdcem a myšlenkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako vy se smejete ale ono kdyz se pri tom neco pos.ere tak je to pruser.Bohuzel sem byla u toho ,kdy kamaradka u nas v azylaku (strasilo tam,nikdy sem v to neverila,az tam,vesila sem kolikrat pradlo a hral tam houpaci konik kde nebyly baterky,pak tam loupala pokazde od 22h do 3 do rana podlaha) vytahla nejaky svicky ,karty,svicku.A chtela tu dusi co tam byla s nama doprovodit do jineho sveta.Uklidila nože a vse co by bylo mozna pouzito proti nam,kdyby se to nepovedlo.Fakt to bylo neco,kde mi behal mraz po zadech.Povedlo se.Od ty doby byl klid.Opatrne.Jestli to neni nutné,nedelej to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis ano není to vůbec sranda. Jako kartářka se s tím setkávám velmi často a radím jen tak z pleziru si s tím necinat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis píše:
Jako vy se smejete ale ono kdyz se pri tom neco pos.ere tak je to pruser.Bohuzel sem byla u toho ,kdy kamaradka u nas v azylaku (strasilo tam,nikdy sem v to neverila,az tam,vesila sem kolikrat pradlo a hral tam houpaci konik kde nebyly baterky,pak tam loupala pokazde od 22h do 3 do rana podlaha) vytahla nejaky svicky ,karty,svicku.A chtela tu dusi co tam byla s nama doprovodit do jineho sveta.Uklidila nože a vse co by bylo mozna pouzito proti nam,kdyby se to nepovedlo.Fakt to bylo neco,kde mi behal mraz po zadech.Povedlo se.Od ty doby byl klid.Opatrne.Jestli to neni nutné,nedelej to.
Dobře. Na duchy nevěřím. Co by z toho měl ten duch, že hýbe věcmi přesně od - do? Aby nás strašil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis jj zbloudila duše na sebe umí velmi dobře upozornit. Já jednou odváděla duši nenarozeneho ditka co se na klientce držela 30let..problémy co celou dobu měla popisovat nebudu,ale bylo to strašný. Teď už je naprosto v pořádku a duše našla klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 píše:
@Dojcanis ano není to vůbec sranda. Jako kartářka se s tím setkávám velmi často a radím jen tak z pleziru si s tím necinat
Vim,ze uz tohle nikdy nechci zažít.Jak rekla,ze musi uklidit ty nože,tak sem fakt se chtela sebrat a jit pryč.Řekla,ze u toho musime byt vsechny (byly jsme tam tři) sedla si za stul,naproti sobe pro toho Pána odsoupla zidli,aby si sedl.A ja s kamaradkou druhou sedela na zemi,a drželi jsme se za ruku.Ta zima co kolem nas prošla,to byl on.Pak se zidla odsoupla .Zhasla svicka a byl konec.Uff,ještě ted mam z toho husinu
ona se tim zabyvala hodně let,od doby kdy ji zemřel pritel (otec sesti jejich děti,a chodil ji strasit,obesil se na stromě) bylo to hrozne.Kdybych to neviděla na vlastní oči,tak nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Dobře. Na duchy nevěřím. Co by z toho měl ten duch, že hýbe věcmi přesně od - do? Aby nás strašil?
Ja jsem taky neverila.Rozhodne,te nebudu presvedcovat o opaku.Co z toho měl? Ta kamaradka mi rekla,ze je to starý pan kolem 40 let a ze v kamaradky synovi vidi sebe.Ze se na nej do pokoje chodi koukat,kdyz spi(byl to syn kamarádky,té druhé,té s kterou sem seděla na zemi a byla u toho) Byl to pan,co byl velice smutný,ze nemuze na svůj svět a ona mu pomohla.Ještě po telefonu se radila(ta co ho odprovazela) se svoji kamaradkou co to dela taky.Jsou na sebe napojeny nejakym zpusobem a vsechno ji potvrdila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 píše:
@Dojcanis jj zbloudila duše na sebe umí velmi dobře upozornit. Já jednou odváděla duši nenarozeneho ditka co se na klientce držela 30let..problémy co celou dobu měla popisovat nebudu,ale bylo to strašný. Teď už je naprosto v pořádku a duše našla klid
A to jste delali u ni doma ? Je to šílené.Jsou to věci mezi nebem a zemí.A až bylo hotovo,tak jsme sli pred ten barak a za sebe jsme hodili hrstku soli,každá za sebe.Teď už přesně nevím proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dojcanis rozumím..upřímně někdy zlatej duch než s čím se musíme setkávat u lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit