Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak bych chtěla pořídit nějaký pěkný tác/podnos na cukroví, ale nějak nevím jaký. Na co dáváte cukroví vy? S čím jste spokojené? Budu ráda i za fotky, popř. jak máte nazdobený stůl? Spíš jen tak diskuze pro odlehčení
Budu ráda za tip na nějaký hranatý - dělá se něco takového? Nebo možná i 2 patrový (3 mi přijde už moc), spíš hladký-vzory nemusím. No, sem s nápady a inspirací ![]()
My máme třípatrový z TCM a jsme max. spokojení. Přes rok jde složit do placaté krabičky, takže ani nezabere moc místa. Jednoduchý a praktický za rozumný peníz.
Tak ja cukrovi davam na skleneny talir ve tvaru kapra
Ale pravda ze bych chtela neco taky patrovyho.
My mame obycejny skleneny talir, trosku vetsi a s vyvysenymi okraji a jsme spokojeni…
Já si koupila před dvěma roky v Kice takový veliký červený talíř, loni je měli také. Cukroví se tam vejde opravdu hodně, bohužel ho na stránkách jejich nemají, jinak bych hodila odkaz.
Já mám taky 3 patrový. Vejde se tam hodně a ušetří to místo než nějaký velký tác.
Mám třípatrový oválný z Ikea, a myslím že je to ideální, není to nijak zdobené
http://www.ikea.com/…ts/40101733/
Ten poslední z Ikei se mi moc líbí, takový jednoduchý a přitom krásný! Snad tam budu mít někdy do vánoc ještě cestu
![]()
@prudusinka tenhle se mi taky moc líbí a do ikei jedem příští týden
![]()