Tác na cukroví

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9578
3.12.12 16:23

Tác na cukroví

Ahoj, tak bych chtěla pořídit nějaký pěkný tác/podnos na cukroví, ale nějak nevím jaký. Na co dáváte cukroví vy? S čím jste spokojené? Budu ráda i za fotky, popř. jak máte nazdobený stůl? Spíš jen tak diskuze pro odlehčení :) Budu ráda za tip na nějaký hranatý - dělá se něco takového? Nebo možná i 2 patrový (3 mi přijde už moc), spíš hladký-vzory nemusím. No, sem s nápady a inspirací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
3.12.12 16:36

My máme třípatrový z TCM a jsme max. spokojení. Přes rok jde složit do placaté krabičky, takže ani nezabere moc místa. Jednoduchý a praktický za rozumný peníz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
3.12.12 16:49

Tak ja cukrovi davam na skleneny talir ve tvaru kapra ;-) Ale pravda ze bych chtela neco taky patrovyho.

• Citovat
  • Upravit
9649
3.12.12 16:53

My mame obycejny skleneny talir, trosku vetsi a s vyvysenymi okraji a jsme spokojeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.12.12 17:20

Já si koupila před dvěma roky v Kice takový veliký červený talíř, loni je měli také. Cukroví se tam vejde opravdu hodně, bohužel ho na stránkách jejich nemají, jinak bych hodila odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
3.12.12 17:30

Já mám taky 3 patrový. Vejde se tam hodně a ušetří to místo než nějaký velký tác.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
3.12.12 17:43

Mám třípatrový oválný z Ikea, a myslím že je to ideální, není to nijak zdobené :) http://www.ikea.com/…ts/40101733/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.12.12 23:29

Ten poslední z Ikei se mi moc líbí, takový jednoduchý a přitom krásný! Snad tam budu mít někdy do vánoc ještě cestu :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.12.12 07:37

@prudusinka tenhle se mi taky moc líbí a do ikei jedem příští týden :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný