Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já měla tajnou svatbu před 25 lety. Obřad, pak oběd se svědky, který se plynule protáhl v pitku ještě s dalšími zasvěcenymi. Ale nám bylo 20..
A i tajná svatba samozřejmě vždycky nakonec praskne, tak bacha na to.
Můžete jít třeba na diskotéku, nebo na bowling, nebo prostě sedět v hospůdce popíjet a kecat…nebo já kdybych měla takhle svatbu jen se svedkama tak bych to udělala v době konání nějakého festaku nebo aspoň koncertu oblíbené kapely a šly bysme zapařit,
![]()
Ještě mě napadá že můžete po obřadu jít nebo dojet na nějaké pěkné místo tam si dát se svedkama ještě přípitek a vyfotit se tam…a to pak třeba rozeslat rodině jako oznámení o tom že jste se vzali… ![]()
@Vladusxx píše: Více
Už vidím to na. rání.
Ale zakladatelko, fandím vám
.
Záleží podle toho, co vás baví. Já bych šla třeba na vyhlídkový let. Nebo na únikovku. Večer klidně na striptíz pokud takové věci ještě vůbec fungují
tandemový seskok… jízdna na koních… procházka s lamou… divadlo… cokoliv co vám s partnerem vyhovuje a nedopřáváte si to denně.
My šli se svědky a fotografkou (kamarádka) na oběd. O týden později jsme udělali slavnostní oběd pro rodinu ![]()
My jsme šli po (tajném) obřadu na túru do hor, kterou jsme zakončili pozdějším obědem se svědky, prostě bych udělala něco, co máte přirozeně rádi, co vás spojuje a chtěli byste, aby vas to provázelo společným životem ![]()
@Anonymní píše: Více
Nemusí to prasknout, pokud si manželka ponechá své příjmení.
@šklíbakočka píše: Více
Pivo? Není po svatbě vhodnější aspoň šampus?
@Meduňka25 píše: Více
No prostě na něco. Na dvojku (trojku atd.), na panáka. Šampus nemám ráda, proto mne nenapadl.
@šklíbakočka píše: Více
Jde o to, že svatba je slavnostní záležitost a přípitek se nedá dělat pivem.
@Meduňka25 píše: Více
No pokud to tají, tak o nějakou slavnostnost asi nestojí. Pokud je mi známo, tak teď se to dělá tak, že se někde udělá velká jako svatba (statek, příroda atd.). Tam se sehraje divadlo se vším všudy. A pak (nebo dříve) ti dva zaběhnou na příslušný úřad a tam podepíšou papíry. Zcela běžné. Divné.
Ahoj, budu mít tajnou svatbu a chci se zeptat jak to probíhalo u vás?
Budeme mít obřad a nechci aby to skončilo právě obřadem ale aby to pokračovalo nějakým programem.
Nějaké nápady?