Tajná touha otěhotnět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.23 07:38

Tajná touha otěhotnět

Zdravím, s přítelkyní jsme spolu krátce a jsme mladí. Nejsem rodinný typ člověka, což znamená, že jsem dítě nechtěl a nechci. Přítelkyně bere HA (respektive brala). I tak jsem měl vždy kondom, protože nechci být otcem. Moje přítelkyně ovšem vyřadila HA bez mého vědomí a stalo se nám, že kondom praskl. Přítelkyně též nikdy dřív miminko nechtěla, takže jsme se snažili dělat vše pro to, aby neotěhotněla. Jenže vysadila Antikoncepci a kondom zázračně nevydržel🤔 myslím, že i to by mohla být její práce, protože asi chytla nějaký mateřský půdy nebo co. Bohužel mě tímhle dost zklamala, takže už k ní mám opravdu odstup. Namítal jsem i potrat, ale o tom nechce ani slyšet. Potřebuji poradit co dělat, tady je každá rada drahá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4545
14.7.23 07:42

Tak ti holt nezbývá než se začít připravovat na otcovství. I když teda já jsem pragmatik, takže dokud se dítě nenarodi, muže se stát cokoliv. Ale teda zjistit, ze pritelkyne vysadila antiko bez mého vědomi, tak by u mě skončila. Protože při prasknutí sprcky furt můžete pro pilulku po. Takhle holt smolik. Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35700
14.7.23 07:43

Vždyť ani nevíš, jestli je těhotná :nevim: kondom praskne jen výjimečně, tak si je kupuj sám :nevim: a proc přestala brát antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.7.23 07:49
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelkyní jsme spolu krátce a jsme mladí. Nejsem rodinný typ člověka, což znamená, že jsem dítě nechtěl a nechci. Přítelkyně bere HA (respektive brala). I tak jsem měl vždy kondom, protože nechci být otcem. Moje přítelkyně ovšem vyřadila HA bez mého vědomí a stalo se nám, že kondom praskl. Přítelkyně též nikdy dřív miminko nechtěla, takže jsme se snažili dělat vše pro to, aby neotěhotněla. Jenže vysadila Antikoncepci a kondom zázračně nevydržel🤔 myslím, že i to by mohla být její práce, protože asi chytla nějaký mateřský půdy nebo co. Bohužel mě tímhle dost zklamala, takže už k ní mám opravdu odstup. Namítal jsem i potrat, ale o tom nechce ani slyšet. Potřebuji poradit co dělat, tady je každá rada drahá.

A ona už je těhotná, že jsi navrhl potrat? Každopádně to od ní férové není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 07:50

@Mochomurka83 Řekla to dost pozdě a dítě ve skoro 18 opravdu nechci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.23 07:52
@pikola píše:
Vždyť ani nevíš, jestli je těhotná :nevim: kondom praskne jen výjimečně, tak si je kupuj sám :nevim: a proc přestala brát antikoncepci?

Nebyla mi schopná říct důvod, že prej je to její věc. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3792
14.7.23 07:53

Přítelkyni odstěhovat, a začít žít skromněji, příští čtvrt století tě čekají alimenty. Osobně bych doporučila co nejvíc rozšířenou péči, co to půjde tak střídavku, ať máš s dítětem alespoň dobrý vztah a na stáří se ti tvá nedobrovolná investice alespoň vrátí ;)
Edit: pokud ti přítelkyně doma dělá služku, tak bych si ji ještě nechala, a vyhodila ji až v tak 6 měsících dítěte, kdy začne hrozit další potomek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 07:59
@korn123 píše:
A ona už je těhotná, že jsi navrhl potrat? Každopádně to od ní férové není.
Řekla mi to asi 14 dní od incidentu a test vyšel pozitivně

Příspěvek upraven 14.07.23 v 08:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 08:01
@korn123 píše:
A ona už je těhotná, že jsi navrhl potrat? Každopádně to od ní férové není.
Řekla mi to asi 14 dní od incidentu a test vyšel pozitivně
@Sisika9 píše:
Přítelkyni odstěhovat, a začít žít skromněji, příští čtvrt století tě čekají alimenty. Osobně bych doporučila co nejvíc rozšířenou péči, co to půjde tak střídavku, ať máš s dítětem alespoň dobrý vztah a na stáří se ti tvá nedobrovolná investice alespoň vrátí ;)
Edit: pokud ti přítelkyně doma dělá služku, tak bych si ji ještě nechala, a vyhodila ji až v tak 6 měsících dítěte, kdy začne hrozit další potomek :palec:

Nebydlíme spolu, naštěstí🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 08:12

To mi neříkejte, že takováhle vyjebávka jí může fakt vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
14.7.23 08:15
@Neznámý832 píše:
To mi neříkejte, že takováhle vyjebávka jí může fakt vyjít

Hele v takovýmhle začátku je to buď a nebo.. ne, že bych to někomu přála, to opravdu ne. Ale často se setkáváním bohužel s tím, že ten co na dítě není zralí, tak těhotenství dotáhne do zdárného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.7.23 08:19

To je krá. va! Chápu dobře, že ti ještě není ani 18? Kolik je jí? V kolikátém je týdnu? Já bych osobně možná i zašla za jejími rodiči, vysvětlila situaci a zkusila, jestli by na ní neměli větší vliv stran potratu. Pokud ne, tak se holt nedá nic dělat, budeš platit alimenty (pokud tě bude chtít zapsat do RL). V každém případě bych jí i s tím počůraným testem velmi rychle poslala do háje, aby jí došlo, že na dítě opravdu bude sama a nestane se zázrak v podobě „budem mít mimíska a budeme úžasná rodina“, což asi očekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
14.7.23 08:19
@Anonymní píše:
@Mochomurka83 Řekla to dost pozdě a dítě ve skoro 18 opravdu nechci

Tak to potes koště. Tak to ti nezávidím. To budou mít i vaši rodicove radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.7.23 08:21

Jo a jestli ti není 18 a ještě studuješ, tak to s těmi alimenty bude ještě složitější - povinnost přechází na tvoje rodiče, to jen abys je na to kdyžtak včas připravil, veškeré soudní tahanice budou i jejich záležitost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
14.7.23 08:23
@korn123 píše:
Hele v takovýmhle začátku je to buď a nebo.. ne, že bych to někomu přála, to opravdu ne. Ale často se setkáváním bohužel s tím, že ten co na dítě není zralí, tak těhotenství dotáhne do zdárného konce.

A nahrává vek rodičky. Pochybuju, ze je to jeho učitelka, která se sama zajistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí