Také chodíte na cigánské zábavy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
12.6.24 23:23

Také chodíte na cigánské zábavy?

Jaký máte názor na cigánské zábavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15787
12.6.24 23:40

To zrovna ne, ale pravdou je, že kdysi jsem si s nima moc ráda zatancovala. :lol:
Protože, oni to podle mého názoru a chuti, uměli nejlépe… jejich vrozený temperament a smysl pro hudbu, zpěv i tanec je zkrátka jedinečný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
12.6.24 23:59

:mrgreen: přes studenější měsíce bydlím v cihlové bytovce, kde pár bytů majitelé pronajímají romům (jak chcete - cik/gánům)… za ty roky jsem na ně změnila názor k lepšímu, páč v práci vidím jen tu jejich horší část.. v baráku tu lepší.. doma naklizeno, navařeno, a jooo - obden nějaký rom-fest a romale zpívání, zábavy, na vánoce a další svátky tradičně po baráku s harmonikama a houslema chodí zpívat, mají to prostě v sobě, mně to nevadí, i si s nima klidně zatancuju ;) když se jinak chovají fajn, tak proč ne…
a navíc ty jejich rytmy jsou sakra chytlavé a troufám si říct, že za ty roky baj vočko znám i pár textů, ne že bych jim úplně rozuměla :mrgreen:
ale baví mne : Ide poštar ide, telegramo save :mrgreen:
je to moc vtipný song, kdy si dotyčná pak i škube vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15787
13.6.24 00:15
@Lucy75 píše: Více

Jj, pravda. :pankac:
Ale zase až tak moc bych to prožívat nechtěla, protože teď už si svých vlasů nějaký ten rok začínám celkem vážit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.6.24 05:12

Ne, nemusím být všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.6.24 06:46

Bydlím v oblasti, kde jejich komunita není nijak početná (u nás v obci vím o 1 rodině 2+2). Takže ne, nikdy jsem na takové zábavě nebyla, ani nevím o tom, že by se tu někde v okolí konaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
13.6.24 06:57

@Marty 066 A jaký máš ty názor na cigánské zábavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
13.6.24 07:40

Na zábavy přímo nechodím, asi bych tam jako bledule vypadala blbě. U romské kamarádky jsem na oslavě čehosi (svatba, nové dítě) byla a jako dobrý šrumec to byl. Jen mi tam vadí to, že všude hulí jako fabriky, i v místnostech kde mají děti, nezřídka i mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
13.6.24 08:14
@Marty 066 píše: Více

Chodím na Khamoro festival a pokud je někde Gypsy jazz. Na zábavy ne, o žádných nevím, jinak bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat