Také jste tak unavení?

101
16.3.24 11:49

Také jste tak unavení?

Čauky :)
Taky máte někdy, hlavně tedy v tomto období nepřekonatelné stavy únavy? :nevim: Jsem po nemoci, ale už se cítím dobře, ale jakmile nastoupím do práce, začnu brzy vstávat, tak už hned zase cítím šílenou únavu, že musím jít dříve spát a spát do dopoledne a někdy i přes odpoledne. No, dřív jsem to tak neměla nebo když jsem byla dost vyčerpaná z práce, ale stačilo se jednou dvakrát vyspat a byl klid :D A teď to cítím celkem často. Asi to souvisí i s tím počasím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15867
16.3.24 11:58

Normální přechod ze zimního spánku do jarní únavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
16.3.24 12:05

@lady-diana jo, taky se me to drží. Já teda místo práce nekvalitní spánek s batoletem. Mám takový unavený a vyčerpaný odpor ke všemu. Ale jak je posledních par dni hezky tak je to krapet lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
16.3.24 13:45

Tu únavu jsem měla do teď. Bylo dost zataženo, pršelo, střídání tepla a zimy a já náladu celkem na nic.
Posledních několik dní se cítím dobře, psychicky v pohodě a už se těším z jara a sluníčka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76806
16.3.24 13:50
@Paní.Norrisová píše: Více

v pondělí se má ochladit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 13:54
@stinga píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je super :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
16.3.24 14:00
@stinga píše: Více

To vím. Taky záleží, jestli u toho bude studený vítr nebo zataženo.
Ale stejně už je déle světlo a jaro za rohem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 14:17
@Paní.Norrisová píše: Více

Přesně tak, už je to takový to přechodový období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
16.3.24 14:22

Ne. Jsem pořád nabitá pozitivní energií ;). Chce to hodně sexu a být pořád venku, za každého počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 14:27
@Bytsamsebou píše: Více

To je jak moje mamina, tu nabíjí to, že je venku. :D Mě ale ne vždy. Mě nabíjí sluníčko, když je pod mrakem chce se mi spát nebo uklízím, dělám něco doma, abych se „rozhýbala“. Sex mi nechybí. :D Akorát někdy mám období, kdy potřebuju být sama pár dní a odpočinek a tím si sama „dobíjím vnitřní energii“, abych pak byla zase akční. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
16.3.24 14:43

Tak se přidám do klubu. Dnes jsem dopoledně místo úklidu vytuhla s mladším na dvě hodiny a předevčírem u uspávání. Na druhou stranu, den předtím vstávání před 4, nová práce, doma malé děti, co se pořád ještě v noci budí… Už aby tady bylo sluníčko. Zatím aspoň u nás sychravo a kosa.

• Citovat
  • Upravit
101
16.3.24 14:50

Jo u nás též, asi všude. Je divný počasí, divný březen. Ale, asi to tak bývá, to přechodné, ale nepamatuji si, že by takto bylo vloni. Ale možná byl sníh v tuhletu dobu. Každopádně sluníčko top. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
16.3.24 14:51

@Capelucia 🙋🏻‍♀️tady taky, zrovna jsem vstavala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.24 14:53

Spíš se cítím věčně naštvaná, ráno vstávám unavená, večer špatně usínám. Mám chuť někam vypadnout :zed: do práce nechodím, už nějakou dobu hledám něco vhodného, tak ta odmítnutí nebo vyghostování člověku taky na náladě nepřidá.

• Citovat
  • Upravit
74217
16.3.24 14:54

Vůbec. Řadím na stranu lidí, kteří mají energie dost. Slunce a oteplení je krásná třešínka na dortu. Je škoda, že vlastní energie nejde darovat druhým na doplnění, ať mají taky vic. Držím od ledna přerušovaný půst. Od srpna pravidelně cvičím, posiluji. Držím režim jídla a pití. To může mít vliv, že je dostatečná zásobárna energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí