Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Vyghostování jako ze strany těch zaměstnavatelů?
To ja bych usínala furt kdekoliv. Ráno se taky budim unavená. ![]()
Taky jsem poslední měsíc úplně vystavena..ale mám to tak každý rok ![]()
Ja jsem silene unavena, ale do prace vstavam (snazim se) v 5:30, vetsinou vylezu az 6:05, nejsem schopna vstanout. Se mnou vstava zaroven ctyrletak a hned hulaka, pak budim dceru do skoly a je to chaoz, na muj vkus mluvi po ranu strasne moc. Pak si vetsinou az do 21-21:30 nesednu a odpadam 22:30, abych zase 5:30 vstavala. V noci spatne spim. Tak premyslim, zda je to jeste normalni nebo ne
v praci se nezastavim, doma taky ne, ale nikdy jsem tak vysilena nebyla
asi jak jsem starsi, snasim to hur a hur, k tomu to jaro…
Dělala jsem chvíli na chaloupce na zahradě a jsem vorvaná jak borůvky
K tomu na mě leze cosi, rýma atd., tak jen doufám, že to zaženu včas. Tady na Rokycansku tak střídavě sluníčko a přeháňky, ale to jaro už je ve vzduchu. Letos ta zima byla krátká.
Ja nevím, mne přijde, ze paradoxně cim vic toho delam, tim jsem min unavená. Spíš mam psychicky nejaky jarní splín než fyzicky. A rymicku, ta tomu nepřidá, ale dneska jsme byli pět hodin venku a hned je mi líp.
@Andyss píše: Více
Já naopak. Včera dopoledne jsem víc dělala a pak jsem „padala na hubu“. Najedla jsem se a bylo to lepší. Zajela jsem si do města na nákup a bylo to drobet lepší, ale stejnak jsem odpoledne dala šlofik, nějak sem potřebovala. Jo, rýmičky jsou stále u mě i kolem mě a i ten kašel.
otravnej..
@lucynka25 píše: Více
Fakt? Já právě ne, spíš přes zimu. Proto se tomu divím. Ale u mě to může být asi i menší vyhoření. A prostě potřebuju dobít baterky nějak.
To mam teda malo kdy, na jare je to spis naopak, to mam energie nejvic. Chysta se sezona dlouhych behu, zahradky, vyletu, kempovani…uz jen na to pomyslet a energie se zysuje ![]()