Také jste tak unavení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
16.3.24 15:34
@Anonymní píše: Více

Vyghostování jako ze strany těch zaměstnavatelů?
To ja bych usínala furt kdekoliv. Ráno se taky budim unavená. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 15:35

Může pomoci hořčík? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
16.3.24 15:43

Taky jsem poslední měsíc úplně vystavena..ale mám to tak každý rok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.24 15:47

Ja jsem silene unavena, ale do prace vstavam (snazim se) v 5:30, vetsinou vylezu az 6:05, nejsem schopna vstanout. Se mnou vstava zaroven ctyrletak a hned hulaka, pak budim dceru do skoly a je to chaoz, na muj vkus mluvi po ranu strasne moc. Pak si vetsinou az do 21-21:30 nesednu a odpadam 22:30, abych zase 5:30 vstavala. V noci spatne spim. Tak premyslim, zda je to jeste normalni nebo ne :-( v praci se nezastavim, doma taky ne, ale nikdy jsem tak vysilena nebyla :( asi jak jsem starsi, snasim to hur a hur, k tomu to jaro…

• Citovat
  • Upravit
2902
16.3.24 15:59

Dělala jsem chvíli na chaloupce na zahradě a jsem vorvaná jak borůvky :lol: K tomu na mě leze cosi, rýma atd., tak jen doufám, že to zaženu včas. Tady na Rokycansku tak střídavě sluníčko a přeháňky, ale to jaro už je ve vzduchu. Letos ta zima byla krátká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
16.3.24 16:31

Ja nevím, mne přijde, ze paradoxně cim vic toho delam, tim jsem min unavená. Spíš mam psychicky nejaky jarní splín než fyzicky. A rymicku, ta tomu nepřidá, ale dneska jsme byli pět hodin venku a hned je mi líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 16:36
@Andyss píše: Více

Já naopak. Včera dopoledne jsem víc dělala a pak jsem „padala na hubu“. Najedla jsem se a bylo to lepší. Zajela jsem si do města na nákup a bylo to drobet lepší, ale stejnak jsem odpoledne dala šlofik, nějak sem potřebovala. Jo, rýmičky jsou stále u mě i kolem mě a i ten kašel. ;) otravnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.24 16:37
@lucynka25 píše: Více

Fakt? Já právě ne, spíš přes zimu. Proto se tomu divím. Ale u mě to může být asi i menší vyhoření. A prostě potřebuju dobít baterky nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
16.3.24 18:45

To mam teda malo kdy, na jare je to spis naopak, to mam energie nejvic. Chysta se sezona dlouhych behu, zahradky, vyletu, kempovani…uz jen na to pomyslet a energie se zysuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.24 19:33

Nech si u doktora zjistit hladinu vitaminu D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí