Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, jedna diskuse o tomhle kočárku tady je…je spíš o vychvalování vzhledu a neaktivní, tak jsem se rozhodla založit nové téma.
Kdo máte již tento kočárek odzkoušený poreferujte jaký je jaké má nedostatky a dostatky
To, že je krásný už víme všechny co jsme si ho zamilovali, ale jaký je v praxi???
Praktické zkušenosti nemám, ale jen dodám, že jsem tako city move taky chtěla, moc se mi líbil, ale pak jsem zjistila, že v testech, které zveřejni D test totálně propadl z důvodu bezpečnosti. Nevím jaký tam byl konkrétně problém, ale dostal známku nedostatečně a to pro mě byl důvod proč ho nepořizovat. Takže nakonec jsme pořídili Tako Laret, má ho spousta lidí a recenze převážně pozitivní, jsme spokojený. Vím, že na to jste se neptala, ale přišlo mi vhodné Vás na ty testy upozornit.
@peta h super děkuji snad se najde někdo kdo ho již používá a dá info jak to tedy je
Na D test mě nenapadlo se podívat díky za tip ![]()
@peta h píše:
Praktické zkušenosti nemám, ale jen sem tako city move taky chtěla, moc se mi líbil, ale pak jsem zjistila, že v testech, které zveřejni D test totálně propadl z důvodu bezpečnosti. Nevím jaký tam byl konkrétně problém, ale dostal známku nedostatečně a to pro mě byl důvod proč ho nepořizovat. Takže nakonec jsme pořídili Tako Laret, má ho spousta lidí a recenze převážně pozitivní, jsme spokojený. Vím, že na to jste se neptala, ale přišlo mi vhodné Vás na ty testy upozornit.
Mam to stejne. City Move se mi moc libil, ale kdyz sem si ho jela prohlédnout na prodejnu, tak sem zjistila, ze ma pouze jeden bod na ukotveni podvozku ke korbe oproti jinym, ktere maji body dva. Kocar byl tedy hrozne „bachrlaty“, korba nestabilni, predevsim u sportovni verze. To jsem si nedovedla predstavit s neposednym ditetem.
Omlouvám se za reakci. Take mam Laret.
My ho máme a musím říct, že některé věci, co jsem četla na dtestu se mi nezdají úplně pravdivé. spíš jako hledání problému, kde není. jako třeba, že košík dole na kočárku je malý, já tam nozím deky, bundu, obal od kočáru, pítí,… a všechno se tam vleze, ba naopak je výhoda, že se dá zapnout a nic z něho nevypadne.
o té bezpečnosti nevím
mě se na něm nic nebezpečného nezdá, všechno drží jak má i když je malá divoká. jsou tam normálně pásy na zapnutí…ale je to asi věc názoru. já jsem s ním spokojená ![]()
@Adduše dekuji taky za prispevek a muzu se te zeptat jestli je fakt ta korbicka zevnitr tak uzka a sportak malej? Mala se mi narodi v cervenci takze v zime bude plne vyuzivana a mam celkem strach podle toho co jsem cetla…jenze jsem do nej fakt zamilovana a v nedrli si pro nej jedu ![]()
@marguaret já se fakt omlouvám, jsem trubka
spletla jsem si kočárky
my máme tako alive. a s tím jsem moc moc moc spokojená
takže jsme ti udělala jen plané naděje, promiň. ale když jsem se dívala na fotky, tak si mi ten city move zdál hodně podobnej teda ![]()
@Adduše No to nevadí
Alive je mladší než city move ne? Možná to bude tak nastejno nevím
Možná nám to někdo objasní. Já už jsem stejnak rozhodnutá a domluvená to by muselo být fakt něco extra odstrašujícího abych ho nekoupila.
@marguaret alive je 2013, my jsme ho kupovali, když byl uplně novej. asi je to nějakej mladší brácha city move, tak to bude podobný ![]()
@Pavla087 jj já už mám doma ten City Move…je v pohodě
Uvidíme jaký bude s malou, ale myslím si, že bez problémů.
Máte někdo zkušenosti s kolekcí 2015? Líbí se mi to okénko na korbě, aby dítě mohlo koukat ven. Líbí se mi varianta s koženkou (eko kůží).