Taky by vás to tak vytočilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26861
25.7.21 18:51
@krajta píše:
Další troll :roll:. Admin s tím zase nic neudělá?

Nene, to je nas Zdenda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.7.21 18:52
@Zdeněk IV píše:
Tak včera v tuhle dobou jsem byl na koupališti a bylo pod mrakem a bylo otevřené. Sice tu na Moravě ráno pršelo a bylo 19 stupňů a na koupání to nevypadalo, ale kolem té druhé hodiny odpolední se to vybralo a je venku pěkně, tak jsem se sbalil a jel na kole na bazén, jenže dneska tam měli zavřené, zkoušel jsem vrata, bylo zamčené, přitom je tu 27,2 stupňů a svítí slunce. :-(
Byli tam jen volejbalistky, se divím, že se jim chtělo hrát v takovém horku. Výhodné je asi štěrkoviště, to nikdo nezavře, tam, kde chodím. Ale u nás bohužel není, pracuji od domu 62 km. A navíc, mám to tam i zadarmo, tady u nás to stojí na den 50 Kč.

No :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.7.21 18:52

Nechceš jet jinam? Třeba do Bohnic! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.7.21 19:03
@Zdeněk IV píše:
Tak včera v tuhle dobou jsem byl na koupališti a bylo pod mrakem a bylo otevřené. Sice tu na Moravě ráno pršelo a bylo 19 stupňů a na koupání to nevypadalo, ale kolem té druhé hodiny odpolední se to vybralo a je venku pěkně, tak jsem se sbalil a jel na kole na bazén, jenže dneska tam měli zavřené, zkoušel jsem vrata, bylo zamčené, přitom je tu 27,2 stupňů a svítí slunce. :-(
Byli tam jen volejbalistky, se divím, že se jim chtělo hrát v takovém horku. Výhodné je asi štěrkoviště, to nikdo nezavře, tam, kde chodím. Ale u nás bohužel není, pracuji od domu 62 km. A navíc, mám to tam i zadarmo, tady u nás to stojí na den 50 Kč.

No vidíš, tak si ušetřil a máš na deset kafí od vás z práce, to je dobrý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122365
25.7.21 19:21
@GabinkaCh píše:
No :think:

My si to rozdáme raději u nás před obchodem. Napiš, kdy jedeš do V. M. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.7.21 20:19

@Zdeněk IV u nás bylo dneska otevřeno s byla jsem ram, takže já jsem v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.7.21 20:20
@Elea9 píše:
@Zdeněk IV achjo… A já podle nadpisu očekávala nějaký ten pikantní spor v rodině. :?

Tak to mi asi uniklo, diskuze o rodinném sporu. Já eviduju ry kolegyně v práci a jeho masturbaci na pánských záchodech o pauze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.7.21 20:22
@mrav píše:
My si to rozdáme raději u nás před obchodem. Napiš, kdy jedeš do V. M. :mrgreen:
:D včera jsem byla s dětma na hřišti na Križnè a pak ve městě na oběd. To kafe bysme si už konečně mohli dát :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
25.7.21 21:04
@krajta píše:
Další troll :roll:. Admin s tím zase nic neudělá?

To je takový trvalejší stálý troll ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
25.7.21 22:57

Tak teď si mě vytočil ty. Čekala jsem opět nějakou tvou pikantní diskuzi a ona je to jen normální kravina :cert: :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí