Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@krajta píše:
Další troll. Admin s tím zase nic neudělá?
Nene, to je nas Zdenda
![]()
@Zdeněk IV píše:
Tak včera v tuhle dobou jsem byl na koupališti a bylo pod mrakem a bylo otevřené. Sice tu na Moravě ráno pršelo a bylo 19 stupňů a na koupání to nevypadalo, ale kolem té druhé hodiny odpolední se to vybralo a je venku pěkně, tak jsem se sbalil a jel na kole na bazén, jenže dneska tam měli zavřené, zkoušel jsem vrata, bylo zamčené, přitom je tu 27,2 stupňů a svítí slunce.
Byli tam jen volejbalistky, se divím, že se jim chtělo hrát v takovém horku. Výhodné je asi štěrkoviště, to nikdo nezavře, tam, kde chodím. Ale u nás bohužel není, pracuji od domu 62 km. A navíc, mám to tam i zadarmo, tady u nás to stojí na den 50 Kč.
No ![]()
@Zdeněk IV píše:
Tak včera v tuhle dobou jsem byl na koupališti a bylo pod mrakem a bylo otevřené. Sice tu na Moravě ráno pršelo a bylo 19 stupňů a na koupání to nevypadalo, ale kolem té druhé hodiny odpolední se to vybralo a je venku pěkně, tak jsem se sbalil a jel na kole na bazén, jenže dneska tam měli zavřené, zkoušel jsem vrata, bylo zamčené, přitom je tu 27,2 stupňů a svítí slunce.
Byli tam jen volejbalistky, se divím, že se jim chtělo hrát v takovém horku. Výhodné je asi štěrkoviště, to nikdo nezavře, tam, kde chodím. Ale u nás bohužel není, pracuji od domu 62 km. A navíc, mám to tam i zadarmo, tady u nás to stojí na den 50 Kč.
No vidíš, tak si ušetřil a máš na deset kafí od vás z práce, to je dobrý ne?
@GabinkaCh píše:
No
My si to rozdáme raději u nás před obchodem. Napiš, kdy jedeš do V. M. ![]()
@Zdeněk IV u nás bylo dneska otevřeno s byla jsem ram, takže já jsem v pohodě ![]()
@Elea9 píše:
@Zdeněk IV achjo… A já podle nadpisu očekávala nějaký ten pikantní spor v rodině.
Tak to mi asi uniklo, diskuze o rodinném sporu. Já eviduju ry kolegyně v práci a jeho masturbaci na pánských záchodech o pauze ![]()
@mrav píše:
My si to rozdáme raději u nás před obchodem. Napiš, kdy jedeš do V. M.
@krajta píše:
Další troll. Admin s tím zase nic neudělá?
To je takový trvalejší stálý troll ![]()
Tak teď si mě vytočil ty. Čekala jsem opět nějakou tvou pikantní diskuzi a ona je to jen normální kravina
![]()