Taky máte trypofobii? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
30.9.17 00:24
@helbell píše:
Uplne strasne fuj :mrgreen:. Jsem magor

Že se ptám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nejsme magoři, jen trochu.

Zase jsem na něj koukala. Nejhorší je, že mezi těma velkejma dírama jsou malý dírky a v těch velkejch dírách jsou další dírky co vedou do té další díry. Ááááách, hnus, mrazení. Brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
30.9.17 02:22

@Bábrdl To by tě asi nepotěšilo, kdybys jako dárek dostala mycí mořskou houbu, co :mrgreen: Nebo mít doma travertinový obklad :lol: Hele a co molitan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
30.9.17 03:52

Nevadí mi to, ba, ty přírodní struktury jsou některé hezké

to co je namontovaný na těch lidech je samozřejmě divný, nedává to smysl, ale přírodní houbovité a porezní struktury se mi i líbí… ;)

mě spíš vadí něco co má mnoho výběžků, chapadel, taková sasanka co vlaje, brrr tu bych obešla cca kilometr daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
30.9.17 05:42

Zajímavý, co lidem vadí. :D
Tohle by mě snad ani ve snu nenapadlo, fobií nemám z ničeho asi. Některé věci mi vadí, ale fobie to určitě není. Pejska na videu mi bylo líto, a ani ty červy mi samy o sobě nevadily, neboť mám dobrý pocit, když se něco úplně vymáčkne ven - třeba beďar. :lol: Ale když už bych si myslela, že někomu to přijde nechutné, tak kvůli červům, ale dírkám? 8o No jsem o něco chytřejší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.9.17 08:42
@blobfish píše:
@Bábrdl To by tě asi nepotěšilo, kdybys jako dárek dostala mycí mořskou houbu, co :mrgreen: Nebo mít doma travertinový obklad :lol: Hele a co molitan?

Nevim jak vypada morska myci houba tak, ze dobry :mrgreen:, travertyn docela davam jsem kamenik (musela jsem), a molitan nevadi alespon ne ten co mam doma. Jestli je to tim, ze mam svetlonce ruzovy a tak to nevynikne :nevim: :D. Ale co me nici, ze obcas na me vybafne na netu reklama na nejaky cajk proti buch vi cemu a je k tomu obrazek nemocne dirovane ruky s cervem. To je konecna jsem schopna pak hodit mobil do sava jak se toho stitim. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.9.17 10:34
@blobfish píše:

Já to nemám vyloženě jako fobii. Díky bohu.
Ale prožívám u toho strašně zvláštní pocity, když se nad tím zamyslím. Takové mrazení a místy i navalování, když si tu strukturu představuju.

Teď koukám na ten traventinový obklad. Jo, to by mi asi vadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
30.9.17 11:20
@Bábrdl píše:
Vždycky jsem si myslela, že to mám jen já. Díky internetu jsem zjistila, že je to docela rozšířená věc. Zřejmě evoluční. :cert: :lol:

Trypofobia - strach ze soustavy dírek :lol:

Určitě vám to připadá legrační, ale když mrknete na tohle video, zjistíte, jak jsou soustavy dírek znepokojující. Třeba houbovitá textura kosti s osteoporózou. brrr.

https://www.youtube.com/watch?…

Nebo, pokud máte odvahu, zadejte si trypophopia do google obrázků. Bléé.

Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horor :think: mám trypophobii? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.9.17 11:53
@Nimie píše:
Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horor :think: mám trypophobii? :lol:

No, fobie je to asi u lidí, kteří se nemohou vysprchovat, protože se jim hnusí sprchová hlavice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31700
30.9.17 12:12
@Bábrdl píše:
No, fobie je to asi u lidí, kteří se nemohou vysprchovat, protože se jim hnusí sprchová hlavice. :lol:

To ne, naše hlavice je hodná :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.9.17 16:04

Žába mi přišla fascinující, trochu nepříjemně to na mě působí na lidském těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
1.10.17 12:50
@Nimie píše:
Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horor :think: mám trypophobii? :lol:

Tak si udělej ten videotest, co je někde na předních stránkách této diskuze. Koukáš na 2,5 min video a když tě u toho začne svědět, tak ji možná máš - nějak tak to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.10.17 23:33

@Bábrdl hele, ta dírkovaná ruka není fotomontáž! To je umělecké dílo, tvorba :mrgreen:
Jestli to zvládneš, koukni se:

https://www.youtube.com/watch?…

Promíííň :lol: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
13.10.17 23:40

@pe-terka Akorát je vidět, že to je na tý ruce napatlaný. Takže moc realisticky to nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.10.17 23:44
@iila píše:
@pe-terka Akorát je vidět, že to je na tý ruce napatlaný. Takže moc realisticky to nevypadá.

ae jo…Napatlá tam hmotu a udělá dírky. Na mě to působí reálně. Lidi si umí na obličej či tělo nakresit kde co, kolikrát jsou k nepoznání nebo vytvoří dokonalou iluzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.17 23:53

Taky nic tohle mi neva. Me fyzicky vylozene vadi hadi a to i na obrazku ci Tv, chce se mi zvracet ( na vymenu s tou posahanou hadarkou jsem se „divala“ otocena a jen poslouchala), vadi mi napustene velke bazeny, a pohled na monumentalni obri stavby (toci se mi z toho hlava a je to neprijemny), vadi mi vysky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat