Taky máte trypofobii? :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@helbell píše:
Uplne strasne fuj. Jsem magor
Že se ptám.
![]()
Nejsme magoři, jen trochu.
Zase jsem na něj koukala. Nejhorší je, že mezi těma velkejma dírama jsou malý dírky a v těch velkejch dírách jsou další dírky co vedou do té další díry. Ááááách, hnus, mrazení. Brr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl To by tě asi nepotěšilo, kdybys jako dárek dostala mycí mořskou houbu, co
Nebo mít doma travertinový obklad
Hele a co molitan?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevadí mi to, ba, ty přírodní struktury jsou některé hezké
to co je namontovaný na těch lidech je samozřejmě divný, nedává to smysl, ale přírodní houbovité a porezní struktury se mi i líbí…
…
mě spíš vadí něco co má mnoho výběžků, chapadel, taková sasanka co vlaje, brrr tu bych obešla cca kilometr daleko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavý, co lidem vadí. ![]()
Tohle by mě snad ani ve snu nenapadlo, fobií nemám z ničeho asi. Některé věci mi vadí, ale fobie to určitě není. Pejska na videu mi bylo líto, a ani ty červy mi samy o sobě nevadily, neboť mám dobrý pocit, když se něco úplně vymáčkne ven - třeba beďar.
Ale když už bych si myslela, že někomu to přijde nechutné, tak kvůli červům, ale dírkám?
No jsem o něco chytřejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish píše:
@Bábrdl To by tě asi nepotěšilo, kdybys jako dárek dostala mycí mořskou houbu, coNebo mít doma travertinový obklad
Hele a co molitan?
Nevim jak vypada morska myci houba tak, ze dobry
, travertyn docela davam jsem kamenik (musela jsem), a molitan nevadi alespon ne ten co mam doma. Jestli je to tim, ze mam svetlonce ruzovy a tak to nevynikne
. Ale co me nici, ze obcas na me vybafne na netu reklama na nejaky cajk proti buch vi cemu a je k tomu obrazek nemocne dirovane ruky s cervem. To je konecna jsem schopna pak hodit mobil do sava jak se toho stitim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish píše:
@Bábrdl To by tě asi nepotěšilo, kdybys jako dárek dostala mycí mořskou houbu, coNebo mít doma travertinový obklad
Hele a co molitan?
Já to nemám vyloženě jako fobii. Díky bohu.
Ale prožívám u toho strašně zvláštní pocity, když se nad tím zamyslím. Takové mrazení a místy i navalování, když si tu strukturu představuju.
Teď koukám na ten traventinový obklad. Jo, to by mi asi vadilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Vždycky jsem si myslela, že to mám jen já. Díky internetu jsem zjistila, že je to docela rozšířená věc. Zřejmě evoluční.![]()
![]()
Trypofobia - strach ze soustavy dírek
Určitě vám to připadá legrační, ale když mrknete na tohle video, zjistíte, jak jsou soustavy dírek znepokojující. Třeba houbovitá textura kosti s osteoporózou. brrr.
Nebo, pokud máte odvahu, zadejte si trypophopia do google obrázků. Bléé.
Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horor
mám trypophobii? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horormám trypophobii?
No, fobie je to asi u lidí, kteří se nemohou vysprchovat, protože se jim hnusí sprchová hlavice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
No, fobie je to asi u lidí, kteří se nemohou vysprchovat, protože se jim hnusí sprchová hlavice.
To ne, naše hlavice je hodná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žába mi přišla fascinující, trochu nepříjemně to na mě působí na lidském těle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
Tyjo, jakoby me to asi nepřipadá nechutné, připadá mi to děsivé, protože mám pocit, že koukám na horormám trypophobii?
Tak si udělej ten videotest, co je někde na předních stránkách této diskuze. Koukáš na 2,5 min video a když tě u toho začne svědět, tak ji možná máš - nějak tak to tam je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl hele, ta dírkovaná ruka není fotomontáž! To je umělecké dílo, tvorba ![]()
Jestli to zvládneš, koukni se:
https://www.youtube.com/watch?…
Promíííň
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka Akorát je vidět, že to je na tý ruce napatlaný. Takže moc realisticky to nevypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iila píše:
@pe-terka Akorát je vidět, že to je na tý ruce napatlaný. Takže moc realisticky to nevypadá.
ae jo…Napatlá tam hmotu a udělá dírky. Na mě to působí reálně. Lidi si umí na obličej či tělo nakresit kde co, kolikrát jsou k nepoznání nebo vytvoří dokonalou iluzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nic tohle mi neva. Me fyzicky vylozene vadi hadi a to i na obrazku ci Tv, chce se mi zvracet ( na vymenu s tou posahanou hadarkou jsem se „divala“ otocena a jen poslouchala), vadi mi napustene velke bazeny, a pohled na monumentalni obri stavby (toci se mi z toho hlava a je to neprijemny), vadi mi vysky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit