Nadpřirozené schopnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nadpřirozené schopnosti
Ráda bych pokecala na téma nadpřirozených schopností. Sama tímto disponuji a zajímalo by mě jak to mají jiní? Máte předtuchy, komunikujete s duchy, vidíte do lidské duše, poznáte démona, věnujete se nějakých způsobem astrálu apod.?Co ve vás tyto schopnosti vyvolalo a jak jste se s nimi naučily žít?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano mam a radsi bych je nemela. Obcas vidim co se stane dopredu a prijemny to neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Ano mam a radsi bych je nemela. Obcas vidim co se stane dopredu a prijemny to neni.
Co třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Jo to mívám taky.2 krát mi to zachránilo život. Jedu s manželem reklamovat vysavač. Na dálnici pršelo a bylo hnusně. Jen tak jsem měla opřenou hlavu o okno a koukala ven.Pak jsem najednou nemohla dýchat, bylo mi zle a hodně silný pocit mi říkal, že nemůžeme jet dál. Docela jsem měla hysterák… donutila jsem ho zastavit na benzínce a musela jsem to jít vydýchat… Donutila jsem manžela sjet a objet dálnici. Když jsem jeli zpět tak při nájezdu na dálnici kde jsem sjížděli bylo plno sanitek. Nevím jak to tam vypadalo, ale vm, že kdybychom jeli dál tak budeme té nehody součástí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
ano, mám to naprosto stejně a nijak zvláště mne to netěší. Ale beru to normálně…jako když se střídá den a noc, tzn už mě to nepřekvapuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, neni to příjemné to také potvrzuji, ale protože tyto předtuchy jsou první level toho co přišlo později tak je to pro mě spíše slabší kafíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké schopnosti mám, už přes den na partnerce poznám, že večer zaručeně nic nebude.. Úspěšnost mám 99%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havran007 píše:
Nějaké schopnosti mám, už přes den na partnerce poznám, že večer zaručeně nic nebude.. Úspěšnost mám 99%.
I kdyz by se hodilo spis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonajebohyne píše:
I kdyz by se hodilo spis.
to jako medvědí obětí ze soucitu?
Navíc, dneska mám bohužel taky ten pocit. A to jsem ještě v práci, daleko od partnerky.. Moje schopnosti asi sílí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havran007 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonajebohyne píše:
I kdyz by se hodilo spis.
neflirtuj, potvoro
! je zadanej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havran007 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
neflirtuj, potvoro! je zadanej
neboj, ona ví co jsem zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
neflirtuj, potvoro! je zadanej
No tak pozor, ja neflirtuju. Ja ho uprimne lituju
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonajebohyne píše:
No tak pozor, ja neflirtuju. Ja ho uprimne lituju.
jj
Povídali že mu hráli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit