Nadpřirozené schopnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havran007 píše:
neboj, ona ví co jsem zač
ta minulá profiovka byla lepší
ted seš trochu Rumburak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
jjPovídali že mu hráli
Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj známý začal před pár let ovládat nadpřirozené schopnosti, načež mu byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Zvláštní, jak se to sešlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Co třeba?
Treba najednou se prede mnou objevi obraz situace (vetsinou neprijemne) a nedlouho nato se vyplni. Ale ja to nechci vedet dopredu pak je to dvojity trapeni.. tyka se to vseho mozneho.. a vim ze kdyz ten obraz situace vidim tak se to proste stane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka.jelis píše:
Jo to mívám taky.2 krát mi to zachránilo život. Jedu s manželem reklamovat vysavač. Na dálnici pršelo a bylo hnusně. Jen tak jsem měla opřenou hlavu o okno a koukala ven.Pak jsem najednou nemohla dýchat, bylo mi zle a hodně silný pocit mi říkal, že nemůžeme jet dál. Docela jsem měla hysterák… donutila jsem ho zastavit na benzínce a musela jsem to jít vydýchat… Donutila jsem manžela sjet a objet dálnici. Když jsem jeli zpět tak při nájezdu na dálnici kde jsem sjížděli bylo plno sanitek. Nevím jak to tam vypadalo, ale vm, že kdybychom jeli dál tak budeme té nehody součástí.
Jenze ja vidim situace ktere jsou dane a nejde se jim vyhnout.. nesnasim to. Tvoje schopnost je aspon uzitecna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis píše:
ano, mám to naprosto stejně a nijak zvláště mne to netěší. Ale beru to normálně…jako když se střídá den a noc, tzn už mě to nepřekvapuje.
Me uz taky ne ale radost z toho nemam teda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Treba najednou se prede mnou objevi obraz situace (vetsinou neprijemne) a nedlouho nato se vyplni. Ale ja to nechci vedet dopredu pak je to dvojity trapeni.. tyka se to vseho mozneho.. a vim ze kdyz ten obraz situace vidim tak se to proste stane
Co návštěva psychiatra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:dal jsem tu něco veselejšího:)
ta minulá profiovka byla lepšíted seš trochu Rumburak
@vonajebohyne píše:
Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti?
moje řeč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonajebohyne píše:
Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti?
tvou obětavost je třeba ocenit
Btw. těch rodinných zachránkyn poslední dobou nějak přibejvá
Každá třetí diskuse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emimin7 píše:
Můj známý začal před pár let ovládat nadpřirozené schopnosti, načež mu byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Zvláštní, jak se to sešlo.
Tak doktori to nejak pojmenovat musi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Tak doktori to nejak pojmenovat musi
Diagnóza schizofrenie je zdlouhavá a extrémně detailní, to není jen tak. Každopádně v takových případech mají lidé s těmito „schopnostmi“ jen samé negativní zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Třeba je to příznak duševní choroby.
Jako ze to ze mam schopnost videt budoucnost je priznak dusevni choroby? Aha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit