Nadpřirozené schopnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
23.9.17 14:02
@Havran007 píše:
neboj, ona ví co jsem zač :lol:

ta minulá profiovka byla lepší :mrgreen: ted seš trochu Rumburak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
23.9.17 14:03
@pe-terka píše:
jj :mrgreen: Povídali že mu hráli 8)

Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti :jazyk:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.9.17 14:07

Můj známý začal před pár let ovládat nadpřirozené schopnosti, načež mu byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Zvláštní, jak se to sešlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.9.17 14:08
@aiwwa píše:
Co třeba?

Treba najednou se prede mnou objevi obraz situace (vetsinou neprijemne) a nedlouho nato se vyplni. Ale ja to nechci vedet dopredu pak je to dvojity trapeni.. tyka se to vseho mozneho.. a vim ze kdyz ten obraz situace vidim tak se to proste stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.9.17 14:09
@alenka.jelis píše:
Jo to mívám taky.2 krát mi to zachránilo život. Jedu s manželem reklamovat vysavač. Na dálnici pršelo a bylo hnusně. Jen tak jsem měla opřenou hlavu o okno a koukala ven.Pak jsem najednou nemohla dýchat, bylo mi zle a hodně silný pocit mi říkal, že nemůžeme jet dál. Docela jsem měla hysterák… donutila jsem ho zastavit na benzínce a musela jsem to jít vydýchat… Donutila jsem manžela sjet a objet dálnici. Když jsem jeli zpět tak při nájezdu na dálnici kde jsem sjížděli bylo plno sanitek. Nevím jak to tam vypadalo, ale vm, že kdybychom jeli dál tak budeme té nehody součástí.

Jenze ja vidim situace ktere jsou dane a nejde se jim vyhnout.. nesnasim to. Tvoje schopnost je aspon uzitecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.9.17 14:10
@Borrealis píše:
ano, mám to naprosto stejně a nijak zvláště mne to netěší. Ale beru to normálně…jako když se střídá den a noc, tzn už mě to nepřekvapuje.

Me uz taky ne ale radost z toho nemam teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
23.9.17 14:10
@zudina píše:
Treba najednou se prede mnou objevi obraz situace (vetsinou neprijemne) a nedlouho nato se vyplni. Ale ja to nechci vedet dopredu pak je to dvojity trapeni.. tyka se to vseho mozneho.. a vim ze kdyz ten obraz situace vidim tak se to proste stane

Co návštěva psychiatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.17 14:11

Taky to tak mam. Vim dopredu co se stane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
23.9.17 14:11
@pe-terka píše:
ta minulá profiovka byla lepší :mrgreen: ted seš trochu Rumburak 8)
dal jsem tu něco veselejšího:)
@vonajebohyne píše:
Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti :jazyk:?

moje řeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.9.17 14:12
@aiwwa píše:
Co návštěva psychiatra?

Proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
23.9.17 14:13
@zudina píše:
Proc

Třeba je to příznak duševní choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@vonajebohyne píše:
Proc nepomoci zachranit kompletni rodinu pro Havranovy havranky, byt za cenu osobnich obeti :jazyk:?

tvou obětavost je třeba ocenit :palec: :lol: Btw. těch rodinných zachránkyn poslední dobou nějak přibejvá 8) :mrgreen: Každá třetí diskuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
@Emimin7 píše:
Můj známý začal před pár let ovládat nadpřirozené schopnosti, načež mu byla diagnostikována paranoidní schizofrenie. Zvláštní, jak se to sešlo. :think:

Tak doktori to nejak pojmenovat musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.9.17 14:15
@zudina píše:
Tak doktori to nejak pojmenovat musi

Diagnóza schizofrenie je zdlouhavá a extrémně detailní, to není jen tak. Každopádně v takových případech mají lidé s těmito „schopnostmi“ jen samé negativní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
23.9.17 14:31
@aiwwa píše:
Třeba je to příznak duševní choroby.

Jako ze to ze mam schopnost videt budoucnost je priznak dusevni choroby? Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat