Nadpřirozené schopnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Emimin7 píše:
A proto je člověk zásadový obvykle člověk chudý.
Chudý to nevím. Já nepotřebuji za penze tady čarovat
Myslím si, že když je možnost někomu pomoci nebo poradit ze svých zkušeností tak je to v pořádku. Pokusit se třeba svým názorem tom druhému ukázat jiný směr nadhledu než on je schopný v danou chvíli vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka.jelis píše:
Tak Nostrodamus opravdu nejsem, ale tohle pozná spousta lidí a je to celkem běžná věc i když o tom lidi v dnešní společnosti ještě tak veřejně nemluví. Ono se stač dívat a vnímat.
Zkusit to můžeš i před zrcadlem a možná zjistíš, co že tě to drží za komplex. ( a nemyslím tím žádnou urážku ).
Dik za starost, ale cítím se dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nadpřirozená schopnost to není, ale i tak…
Když jsem byl mladší a pohyboval jsem se v prostředí kde víc hrozily fyzické střety, tak jsem cítil lidský strach. Přímo jako pach. Pokud se u někoho projevovala zbabělost, strach z násilí, bolesti, nejistota a podobně, začal mi smrdět tím strachem. ![]()
Možná to mohlo být něco jako synesthesie - jako když někdo vidí hudbu nebo slyší zvuky. Třeba se mi ty podvědomě vnímané náznaky ustrašeného chování asociovaly s konkrétním pachem.
Ale možná se jen v rámci těch nebezpečných situací zbystřovaly mé smysly a skutečně jsem to cítil čichem. Jak to máte vy? Cítíte u lidí pach strachu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte nějaké nadpřirozené schopnosti? A když, jaké? Vidíte duchy, poznáte zdravotní stav člověka, umíte se na někoho nacítit, předpovídat, mít předtuchy, jasnovidecké schopnosti, levitace?
, kineziologie..?
- Citovat
- Upravit
Prosím anonym
už se mi třikrát stalo že jsem se na někoho podívala, a hlavou mi projela myšlenka, že má rakovinu a během pár neděl jsem se dozvěděla že to je pravda
- Citovat
- Upravit
Já teda kromě občasného deja vu nemám žádné schopnosti, ale jeden můj známý má schopnost vidět auru. A to i miminek ještě předtím než žena zjisti že je těhu. Popisuje to jako zvláštní zář. Naposledy to byla moje kolegyně, když přišel ke kase a zaplatil tak řekl prodavačce že ji gratuluje k těhotenství. Ona sama nevěděla že je těhu a tak si lítla ještě ten den udělat test. Byl pozitivní a teď je těhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem byla mladší a ještě žila s rodiči, tak se mi dvakrát zdál nějaký sen, který se druhý den do slova a do písmene vyplnil. Mívám hodně živé sny, takže vše včetně vůní i barev… Nemohla jsem to nijak předvídat, v jednom snu jsem se dověděla tajemství rodiny, v druhém snu jsem řešila s přítelem jednu situaci.
A můj manžel má od školních let schopnost předpovídat špatné události, resp. on neví, že co se stane, ale ví, že se něco stane: smrt děděčka, když byl malý, požár u přítele mé sestry, rakovina tchána… Vždy začne mít divný pocit na nose a do 3 dnů se něco stane. Když se to stane, divný pocit přestane. Ty tři dny jsou nejhorší, je mu prostě divně a já trnu, co se stane. Zajímavé je, že to má jen, když se má stát něco ostatním. Docela ho to trápí a tíží a chtěl by se toho zbavit. Nemluví o tom s nikým kromě mě, stydí se, ale vím, že by si chtěl o tom s někým promluvit…s někým, kdo se mu nebude smát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, to je velice zajímavé. Hodně mě zaujalo to poznání rakoviny. Znám jednu, co trvrdí, že to také umí, již od mala… a pak ještě jednu paní. Ověřené to ale nemám, zda u těch, co jí podle nich měli, to tak opravdu bylo.
Anonym… a jak to cítíš, že ten člověk tu rakovinu má..jaký pocity si měla..přijde mi to zajímavé.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, to je velice zajímavé. Hodně mě zaujalo to poznání rakoviny. Znám jednu, co trvrdí, že to také umí, již od mala… a pak ještě jednu paní. Ověřené to ale nemám, zda u těch, co jí podle nich měli, to tak opravdu bylo.
Anonym… a jak to cítíš, že ten člověk tu rakovinu má..jaký pocity si měla..přijde mi to zajímavé.
Zajímalo by mě, jak to vidíš u Zemana…? Říká se, že jí má, jiný tvrdí, že ne… doktoři jeho to též popřeli..
- Citovat
- Upravit
Holky já nevím jestli je to nadpřirozená schopnost, jen se mi to za poslední čtyři roky stalo 3× a děsí mě to. Třeba sousedka, seděla venku na lavičce a já na ní jen letmo koukla a hlavou mi projelo ta má rakovinu, za měsíc jsem se dozvěděla že jí opravdu má, ale je zajímavý že půl roku předtím jsem s ní mluvila a nic. To samý s paní v nemocnici, aniž bych věděla s čím jí přivezli na pokoj prví co mě napadlo je že umře a přitom vypadala úžasně. Třeba je to celý náhoda ![]()
- Citovat
- Upravit