Nadpřirozené schopnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.9.17 19:13
@Emimin7 píše:
A proto je člověk zásadový obvykle člověk chudý. :think:

Chudý to nevím. Já nepotřebuji za penze tady čarovat :) Myslím si, že když je možnost někomu pomoci nebo poradit ze svých zkušeností tak je to v pořádku. Pokusit se třeba svým názorem tom druhému ukázat jiný směr nadhledu než on je schopný v danou chvíli vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116384
23.9.17 19:34
@alenka.jelis píše:
Tak Nostrodamus opravdu nejsem, ale tohle pozná spousta lidí a je to celkem běžná věc i když o tom lidi v dnešní společnosti ještě tak veřejně nemluví. Ono se stač dívat a vnímat.
Zkusit to můžeš i před zrcadlem a možná zjistíš, co že tě to drží za komplex. ( a nemyslím tím žádnou urážku ).

Dik za starost, ale cítím se dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
14.10.17 03:54

Nadpřirozená schopnost to není, ale i tak…

Když jsem byl mladší a pohyboval jsem se v prostředí kde víc hrozily fyzické střety, tak jsem cítil lidský strach. Přímo jako pach. Pokud se u někoho projevovala zbabělost, strach z násilí, bolesti, nejistota a podobně, začal mi smrdět tím strachem. ;)

Možná to mohlo být něco jako synesthesie - jako když někdo vidí hudbu nebo slyší zvuky. Třeba se mi ty podvědomě vnímané náznaky ustrašeného chování asociovaly s konkrétním pachem.

Ale možná se jen v rámci těch nebezpečných situací zbystřovaly mé smysly a skutečně jsem to cítil čichem. Jak to máte vy? Cítíte u lidí pach strachu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
13.3.18 19:33

@alenka.jelis
Spiritismus
od: Allan Kardec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 09:33

Máte nějaké nadpřirozené schopnosti? A když, jaké? Vidíte duchy, poznáte zdravotní stav člověka, umíte se na někoho nacítit, předpovídat, mít předtuchy, jasnovidecké schopnosti, levitace? :), kineziologie..?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.18 10:04

Prosím anonym

už se mi třikrát stalo že jsem se na někoho podívala, a hlavou mi projela myšlenka, že má rakovinu a během pár neděl jsem se dozvěděla že to je pravda

• Citovat
  • Upravit
571
4.4.18 10:16

Já teda kromě občasného deja vu nemám žádné schopnosti, ale jeden můj známý má schopnost vidět auru. A to i miminek ještě předtím než žena zjisti že je těhu. Popisuje to jako zvláštní zář. Naposledy to byla moje kolegyně, když přišel ke kase a zaplatil tak řekl prodavačce že ji gratuluje k těhotenství. Ona sama nevěděla že je těhu a tak si lítla ještě ten den udělat test. Byl pozitivní a teď je těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.4.18 12:21

Když jsem byla mladší a ještě žila s rodiči, tak se mi dvakrát zdál nějaký sen, který se druhý den do slova a do písmene vyplnil. Mívám hodně živé sny, takže vše včetně vůní i barev… Nemohla jsem to nijak předvídat, v jednom snu jsem se dověděla tajemství rodiny, v druhém snu jsem řešila s přítelem jednu situaci.

A můj manžel má od školních let schopnost předpovídat špatné události, resp. on neví, že co se stane, ale ví, že se něco stane: smrt děděčka, když byl malý, požár u přítele mé sestry, rakovina tchána… Vždy začne mít divný pocit na nose a do 3 dnů se něco stane. Když se to stane, divný pocit přestane. Ty tři dny jsou nejhorší, je mu prostě divně a já trnu, co se stane. Zajímavé je, že to má jen, když se má stát něco ostatním. Docela ho to trápí a tíží a chtěl by se toho zbavit. Nemluví o tom s nikým kromě mě, stydí se, ale vím, že by si chtěl o tom s někým promluvit…s někým, kdo se mu nebude smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.18 10:11

Děkuji, to je velice zajímavé. Hodně mě zaujalo to poznání rakoviny. Znám jednu, co trvrdí, že to také umí, již od mala… a pak ještě jednu paní. Ověřené to ale nemám, zda u těch, co jí podle nich měli, to tak opravdu bylo.
Anonym… a jak to cítíš, že ten člověk tu rakovinu má..jaký pocity si měla..přijde mi to zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.18 10:12
@Anonymní píše:
Děkuji, to je velice zajímavé. Hodně mě zaujalo to poznání rakoviny. Znám jednu, co trvrdí, že to také umí, již od mala… a pak ještě jednu paní. Ověřené to ale nemám, zda u těch, co jí podle nich měli, to tak opravdu bylo.
Anonym… a jak to cítíš, že ten člověk tu rakovinu má..jaký pocity si měla..přijde mi to zajímavé.

Zajímalo by mě, jak to vidíš u Zemana…? Říká se, že jí má, jiný tvrdí, že ne… doktoři jeho to též popřeli..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.18 10:45

Holky já nevím jestli je to nadpřirozená schopnost, jen se mi to za poslední čtyři roky stalo 3× a děsí mě to. Třeba sousedka, seděla venku na lavičce a já na ní jen letmo koukla a hlavou mi projelo ta má rakovinu, za měsíc jsem se dozvěděla že jí opravdu má, ale je zajímavý že půl roku předtím jsem s ní mluvila a nic. To samý s paní v nemocnici, aniž bych věděla s čím jí přivezli na pokoj prví co mě napadlo je že umře a přitom vypadala úžasně. Třeba je to celý náhoda :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat