Tam dole před porodem

Anonymní
11.6.21 19:47

Tam dole před porodem

Holky právě jsem vylezla z vany a úplně se zhrozila. Jsem ve 38tt., holila jsem se, dnes v kleče a zkrátka jak to je ještě prakticky možné :D a nahmatala jsem si tam dole uvnitř něco co jsem tam nikdy neměla :D 8o prirovnala bych to ke zvrasnene kůži hned při vchodu dovnitř, normálně to jde uchopit, neboli to nic ani nevím kdy se to tam objevilo.
Máte některá zkušenost nebo nevíte co to je? :D jsem prvorodicka a nevím zda je to normální :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
11.6.21 19:51

Křečová žíla? Nevím, nic jiného mě nenapadá. Jak děloha s miminkem tlačí na spodek, tak někdy ty žíly hodně „vylezou“ a jsou hmatatelné. Po porodu se to srovná (žíla se zase zatáhne dovnitř).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.6.21 19:59

Troll. Neznam mladou ženu, která by označoval své pohlavní orgány slovy „t a m dole“.

• Citovat
  • Upravit
405
11.6.21 20:00

Běhěm těhotenství se tam dějou hrozný věci. Nešahej tam víc než je nutný na mytí a holení, hlavně si to neprohlížej v zrcátku a prostě to neřeš. Ono se to všechno zas srovná po šestinedělí. Já se tam dívala zrcátkem v 36.týdnu a probrečela jsem večer zavřená v koupelně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.6.21 20:06

Před porodem se vrásní pochva, vytahuje se a povoluje, udělá se ti tam jakási harmonika a zároveň povolí vnitřní houbovitá tkáň, co je hned za vchodem. Je to normální, neboj.

• Citovat
  • Upravit
15419
11.6.21 20:16
@Alriga píše:
Troll. Neznam mladou ženu, která by označoval své pohlavní orgány slovy „t a m dole“.

Jasný důkaz trollení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
11.6.21 21:19
@Houbis píše:
Běhěm těhotenství se tam dějou hrozný věci. Nešahej tam víc než je nutný na mytí a holení, hlavně si to neprohlížej v zrcátku a prostě to neřeš. Ono se to všechno zas srovná po šestinedělí. Já se tam dívala zrcátkem v 36.týdnu a probrečela jsem večer zavřená v koupelně :mrgreen: :mrgreen:

Já si vzala zrcátko 3 týdny po porodu, taky jsem prořvala zbytek dne, že už se mnou nikdo nikdy nebude spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.6.21 21:21

Bože běžte už s tím výrazem troll do řt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
14.6.21 06:20
@aanysek píše:
Já si vzala zrcátko 3 týdny po porodu, taky jsem prořvala zbytek dne, že už se mnou nikdo nikdy nebude spát :lol:

Já dva týdny po porodu udělala to samé 😃
No pohled nic moc, ale ta zvědavost byla hrozná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí