Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Nemáte někdo doma tamagochi? 🙂 Přemýšlím o něm pro mé děti. Nemá někdo doma? 🙂 Děkuji za odpovědi
Nemáme. Ale taky jsem se včera na něj na Shein dívala. Uvažuji o nich pro synovce a neteř.
@Scholzova píše:
Dobrý den. Nemáte někdo doma tamagochi? 🙂 Přemýšlím o něm pro mé děti. Nemá někdo doma? 🙂 Děkuji za odpovědi
Máme. Jedno originál a další dvě obyčejné. Děti to moc nebaví. Takovou hru péče o zvířátko a vymakanější si mohou stáhnout do mobilu nebo tabletu.
Možná to bude mít úspěch i malých dětí nepolíbených elektronikou. U nás to nejde. Mobil potřebují nejpozději od první třídy, přesouvají se sami.
Tamagochi vstalo z mrtvych, nebo porad jeste zije? Bylo popularni za me puberty a prislo mi to silene
. Ale treba diteti radost udela. Tak treba nekdo poradi, zda je to popularni, moje deti jsou strasne nevsimave k aktualnim „modnim trendum“, takze se ke mne nedonese nic moc. ![]()
Koupili jsme pred tydnem, maj ho ted v hrackarnach za 99 a i v tescu jsem videla. Ale prijde mi horsi nez za nas, dole jsou 4 cudliky a jeden z nich to cely resetuje, tak pro dite docela na prd, nam to dite furt jen reseruje. A za nas to bylo vic prehledny, takze ty co ted jsou v kramech nedoporucuju.
@Kelsey píše:
Nemáme. Ale taky jsem se včera na něj na Shein dívala. Uvažuji o nich pro synovce a neteř.
Kupovala jsem asi pred rokem na alli, na obrazku dobry, ale je to silenej sunt, nekupuj to, nic to ani neumi, letel do kose hned.
@1Pears1 píše:
Máme. Jedno originál a další dvě obyčejné. Děti to moc nebaví. Takovou hru péče o zvířátko a vymakanější si mohou stáhnout do mobilu nebo tabletu.
Možná to bude mít úspěch i malých dětí nepolíbených elektronikou. U nás to nejde. Mobil potřebují nejpozději od první třídy, přesouvají se sami.
Ted koukam, ze se dela uplne stejnej jako za nas za 600
ale ten vypada fakt identicky! Ale za 6 stovek ho zrejme kupovat nebudu ![]()
@DandátkoP píše:
Ted koukam, ze se dela uplne stejnej jako za nas za 600![]()
ale ten vypada fakt identicky! Ale za 6 stovek ho zrejme kupovat nebudu
Tak vyberu něco jiného. Mají každý nový pokoj. Tak to vidím, že každému Lego a něco do pokoje na hraní. Už se můžou konečně roztahovat. To bude mít zas ségra radost
. Zlaté malé tamagoči.