Tamagochi dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
5.12.23 11:39

Tamagochi dárek

Dobrý den. Nemáte někdo doma tamagochi? 🙂 Přemýšlím o něm pro mé děti. Nemá někdo doma? 🙂 Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
5.12.23 11:49

Nemáme. Ale taky jsem se včera na něj na Shein dívala. Uvažuji o nich pro synovce a neteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
5.12.23 12:04
@Scholzova píše:
Dobrý den. Nemáte někdo doma tamagochi? 🙂 Přemýšlím o něm pro mé děti. Nemá někdo doma? 🙂 Děkuji za odpovědi

Máme. Jedno originál a další dvě obyčejné. Děti to moc nebaví. Takovou hru péče o zvířátko a vymakanější si mohou stáhnout do mobilu nebo tabletu.
Možná to bude mít úspěch i malých dětí nepolíbených elektronikou. U nás to nejde. Mobil potřebují nejpozději od první třídy, přesouvají se sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30545
5.12.23 12:05

Tamagochi vstalo z mrtvych, nebo porad jeste zije? Bylo popularni za me puberty a prislo mi to silene :think:. Ale treba diteti radost udela. Tak treba nekdo poradi, zda je to popularni, moje deti jsou strasne nevsimave k aktualnim „modnim trendum“, takze se ke mne nedonese nic moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
5.12.23 12:09

Koupili jsme pred tydnem, maj ho ted v hrackarnach za 99 a i v tescu jsem videla. Ale prijde mi horsi nez za nas, dole jsou 4 cudliky a jeden z nich to cely resetuje, tak pro dite docela na prd, nam to dite furt jen reseruje. A za nas to bylo vic prehledny, takze ty co ted jsou v kramech nedoporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
5.12.23 12:10
@Kelsey píše:
Nemáme. Ale taky jsem se včera na něj na Shein dívala. Uvažuji o nich pro synovce a neteř.

Kupovala jsem asi pred rokem na alli, na obrazku dobry, ale je to silenej sunt, nekupuj to, nic to ani neumi, letel do kose hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
5.12.23 12:12
@1Pears1 píše:
Máme. Jedno originál a další dvě obyčejné. Děti to moc nebaví. Takovou hru péče o zvířátko a vymakanější si mohou stáhnout do mobilu nebo tabletu.
Možná to bude mít úspěch i malých dětí nepolíbených elektronikou. U nás to nejde. Mobil potřebují nejpozději od první třídy, přesouvají se sami.

Ted koukam, ze se dela uplne stejnej jako za nas za 600 :roll: :lol: ale ten vypada fakt identicky! Ale za 6 stovek ho zrejme kupovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.12.23 12:30
@DandátkoP píše:
Ted koukam, ze se dela uplne stejnej jako za nas za 600 :roll: :lol: ale ten vypada fakt identicky! Ale za 6 stovek ho zrejme kupovat nebudu :mrgreen:

Tak vyberu něco jiného. Mají každý nový pokoj. Tak to vidím, že každému Lego a něco do pokoje na hraní. Už se můžou konečně roztahovat. To bude mít zas ségra radost :lol:. Zlaté malé tamagoči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný