Ahoj chtěla bych se zeptat když jsem dostala ms už asi 3 nebo 2. den a normálně je mám 4-5 dní tak jsme šli s přáteli do kina a já si dala tampón než jen vložku protože krvácení bylo trošku silnější ale menstruace přišla o pár dní dřív než by měla a přišla nejdříve velkým špiněním a potom až krev ale minule jsem použila taky tampóny a nevím jestliže by to mohlo být tím že kvůli tamponu se ta krev nějak zasekne a špatně se vylučuje protože sem si dala znovu tampón a krev neteče po 4. dnu nevíte čím by to mohli být? Kvůli tomu tamponů?
Ahoj chtěla bych se zeptat když jsem dostala ms už asi 3 nebo 2. den a normálně je mám 4-5 dní tak jsme šli s přáteli do kina a já si dala tampón než jen vložku protože krvácení bylo trošku silnější ale menstruace přišla o pár dní dřív než by měla a přišla nejdříve velkým špiněním a potom až krev ale minule jsem použila taky tampóny a nevím jestliže by to mohlo být tím že kvůli tamponu se ta krev nějak zasekne a špatně se vylučuje protože sem si dala znovu tampón a krev neteče po 4. dnu nevíte čím by to mohli být?
Kvůli tomu tamponů?