Tampony a bolesti hlavy

58
24.5.24 15:59

Tampony a bolesti hlavy

Dobrý den, zajímá mě, jak to máte vy? Je mi téměř 35 a čímdál hůř snáším tampony. Všímám si toho poslední rok cca a je to horší a horší. Když si jej aplikují, tak si pak nemůžu skoro sednout jak to bolí, a když nemám takové bolesti, tak mám neskutečný tlak v hlavě, šílená bolest, je mi na zvracení a nejradši bych se někde vykotila. Jakmile tampon vyndám, tak bolest hlavy začne ustupovat až do zmizení. Samozřejmě tampony nosím minimálně a tu nejmenší velikost. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
24.5.24 16:38

Tyjo, když se nad tím zamyslím, tak ano. To co popisuješ mám i já a nikdy mě nenapadlo to prisuzovat tamponu. Vždy jsem mela za to, ze to je součást ms.
Hustý. Počkám, co ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
24.5.24 16:46
@Kvet1ka píše: Více

tak vyzkoušej jeden měsíc bez tamponů, jestli je to tím, nebo to tampony neovlivnují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 18:57

Já to tak mám taky.. ptala sem se na gyn a tam mi řekli že když tampon je špatně zavedený tak může tlačit na páteř ( nervy ) a z toho mi pak jde tlak do hlavy. Já mám velké problémy s páteří i tak a když tampon blbě zavedu tak je to hned, a většinou do chvilky začne bolet hlava. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
58
24.5.24 22:34

@Eljasa no já si toho začala všímat, protože vždy když mám tampón, tak mě šíleně bolí hlava, ale jak ho vyndám tak do hodiny je po bolesti, přitom když už tak používám nejmenší velikost. Když vidím holky v práci co tam mají v taštičce za mega giga tampony, to bych tam snad ani nenarvala :lol:
@vokishka no, právě že to pozoruji už delší dobu, je to znatelné už třeba hodinu po vyndání, takže si myslím, že tím tamponem je to 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí