Trápení s velikostí tam dole

2
21.5.24 07:12

trápení s velikostí tam dole

Dobrý den, je to pro mě docela choulostivé téma, a proto se o tom nemám s kým bavit.. Je mi 19 let a upřímně jsem při těle.. Když jsem se snažila zhubnout, všimla jsem si jediné části mého těla, která neubývala na tucích a to bylo právě tam dole.. Strašně se za to stydím a odmítám kvůli tomu mít pohl. styk. Nelíbí se mi, jak to vypadá, protože to nevypadá normálně, nemám nijak veliké pysky, ale v plavkách nebo i v kalhotkách to vypadá otřesně a velikostně to vypadá, jako kdybych to měla něčím vycpané.. Potřebuji radu. Měla jsem to od dob, co si pamatuji a strašně se za to stydím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
971
21.5.24 07:23

Tak teda mně se líbí když je vulva pořádně do ruky :srdce: a když se pysky a štěrbina rýsují přes rifle…takoví ti malí ptáčci jsou k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
21.5.24 08:43

Všechno je jenom váš dojem. Každé „zboží“ má svého „kupce“. Prostě to neřešte a nestresujte se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.24 10:46

Máš vůbec tušení, kolika chlapům se tohle líbí?

• Citovat
  • Upravit
2
21.5.24 11:45

@Janli no právě že jsem ještě nikoho takového nepotkala a začíná mě to dost trápit 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.24 11:50
@lukas978 píše: Více

Není důvod. Ono máš nakonec jedno koho potkáš. Normálnímu člověku je totiž tvar vulvy celkem šumák. Koneckonců, dá se udělat i plastika, ale dost žen si nechává dělat plastiku, aby měla to, co ty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa