Tandemový seskok padákem - zkušenosti

Anonymní
19.8.13 13:01

tandemovy seskok padakem

Ahoj holky, blizi se Vanoce a vzhledem k financi, zacinam resit uz ted.
Premyslim nad tandemovym seskokem pro manzela.
Chtela jsem Vas poprosit, zda mate nekdo dobrou zkusenost s nejakou firmou v okoli Prahy.
Dekuji za Vase odpovedi, pripadne postrehy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
698
19.8.13 13:23

Tandemy Kantor, skakali jsme u nich s manželem a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 13:31
@Marta78 píše:
Tandemy Kantor, skakali jsme u nich s manželem a super.

Super, dekuji… Porad nevim, zda do toho jit. Manzel by byl nadseny.Ale ja se spis o nej bojim :-)

• Citovat
  • Upravit
7765
19.8.13 13:34

http://www.skyservice.cz/…move-seskoky

Dostala jsem k narozkám seskok padákem. Byla jsem u nic neuvěřitelně spokojená!!
Měla jsem zároveň štěstí i na pána který semnou skákal. Byl suprovej, jelikož ostatní jen vyskočí a padaj, ale on semnou prováděl šílenosti v tom vzduchu (salta aj.). Luxusní zážitek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.8.13 13:49

Já jsem skákala u Příbrami a taky super. Zážitek je to nádhernej, stojí to za to. Určitě bych šla znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 20:12

Tak super.Jsem tedy rozhodnuta :-).Dekuji vsem…

• Citovat
  • Upravit
29436
19.8.13 20:23

Já manželovi k 30 narozkám kupovala seskok u Jump Tandem - http://www.jump-tandem.cz/, skákal teda v Prostějově, kde mají základnu, nicméně skákají všude možně po republice a určitě je mohu jen doporučit. Perfektní domluva, v tom Prostějově i zázemí, manžel byl hrozně spokojený i nadšený, kupovala jsem to i s DVD a fotkama, aby měl památku a nemůžu říct jediné špatné slovo. Jsou myslím v Čechách největší, pořádají různá mistrovství, dělají i sportovní parašutismus… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.13 21:33
@gabi.design píše:
Já manželovi k 30 narozkám kupovala seskok u Jump Tandem - http://www.jump-tandem.cz/, skákal teda v Prostějově, kde mají základnu, nicméně skákají všude možně po republice a určitě je mohu jen doporučit. Perfektní domluva, v tom Prostějově i zázemí, manžel byl hrozně spokojený i nadšený, kupovala jsem to i s DVD a fotkama, aby měl památku a nemůžu říct jediné špatné slovo. Jsou myslím v Čechách největší, pořádají různá mistrovství, dělají i sportovní parašutismus… atd.

Jdu to omrknout :-D. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
13943
20.8.13 10:44
Exovi jsem to kupovala v Kolíně. Spokojený byl nadmíru. :palec:
@Anonymní píše:
Super, dekuji… Porad nevim, zda do toho jit. Manzel by byl nadseny.Ale ja se spis o nej bojim :-)

Neboj, nic se nestane. Můj muž skáče profi, z mnohem menší výšky, každý rok to někoho stojí život, ale už se nebojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 11:04
@PetiteFillette píše:
Exovi jsem to kupovala v Kolíně. Spokojený byl nadmíru. :palec:Neboj, nic se nestane. Můj muž skáče profi, z mnohem menší výšky, každý rok to někoho stojí život, ale už se nebojím :)

Ja mam takovou tu obavu, kdyby se mu neco stalo, ze to budu mit na svedomi ja, kdyz jsem mu to koupila :lol:

• Citovat
  • Upravit
2132
20.8.13 11:09

Já s přítelem jsme skákali v Dlouhé Lhotě u Příbrami a naprosto perfektní :dance: Šla bych do toho znovu :pankac: Toho frajera, kterého jsem měla na zádech, byl velký šprýmař a i když jsem se bála a zároveň těšila, tak mě té nervozity dokázal trochu zbavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 11:12

Tak je juste, ze vzhledem k nasi polize by skakal v Pribrami.Ted jen vybrat firmu :-).Vsechnt vyse popsane vypadaji super :-).

• Citovat
  • Upravit
2132
20.8.13 11:14

V Příbrami skáče www.skyservice.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
20.8.13 11:14

Myslím, že mají základnu i v Kolíně

• načítám...