Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím a moc prosím o rady a nápady:-)
Plánuji svatbu a budu vděčná za jakýkoliv tip na hry.
Nejlépe nějaké taneční, aby se lidi seznámili:-)
Předem moc děkuji:-)
Kdepak… S rozumem a zkušenostmi… Nic to nezajistí.. Ani lásku ani věrnost… Jediné co získáš je ze budeš dělat služku.. Zadarmo
@AdelkaMala píše:
@K-BlackKdepak… S rozumem a zkušenostmi… Nic to nezajistí.. Ani lásku ani věrnost… Jediné co získáš je ze budeš dělat služku.. Zadarmo
no asi jak kdo… holt když si někdo vybere blbě…
![]()
@AdelkaMala píše:
@K-BlackKdepak… S rozumem a zkušenostmi… Nic to nezajistí.. Ani lásku ani věrnost… Jediné co získáš je ze budeš dělat služku.. Zadarmo
s rozumem asi ne, když jsi takhle dopadla ![]()
A ze si to skoro všechny ženský udělali stejně… Stačí přečíst co tu ženské diskutují… Každá první za servisní jednotku
@Paaaaja hele my jsme na svatbě nějak hry nepořádaly.. šlo o to že lid když budou chtít se seznamí sami.
jediný co jsme udělali pro pobavení, bylo že se nevěstě zavázali oči a podle hmatu musela poznat svého ženicha ( mě určily že podle zadku musím poznat toho svého) a manžel musel poznat mě podle rukou myslim že to bylo..
jinak bych nedělala žádný hry.. jestli ti můžu poradit, vem si že budeš nevěsta a tu svatbu si budeš chtít užít dle svého né mít v režiji ještě hry..;)
@AdelkaMala asi špatnej výběr partnera.. já si nemůžu stěžovat mám báječnýho chlapa který i občas pere - prostě dělíme se o domácí práce..
@AdelkaMala píše:
@MalvajsA ze si to skoro všechny ženský udělali stejně… Stačí přečíst co tu ženské diskutují… Každá první za servisní jednotku
nj, tak těžko někdo bude zakládat diskuzi jak se má hezky, že mu to s manželem klape 20 let atd. lidi většinou mluví jen o špatných věcech ![]()
To přijde dočkej času jako husa klasu a budeš lítat s hadrem po baráku ![]()