Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
nevím, jaký dárek se teď „nosí“ u 14-i letých kluků. Manžel má z předchozího manželství syna a bude mít narozeniny. Míváme ho jen 2× do měsíce a tak moc nevíme, co by se mu tak mohlo líbit. Oblečení nechce, má ho dost a jediné, co by chtěl, je iPod(iPad?). Jenže k drahým dárkům se bohužel neumí chovat. Doma má všechno, jako v pokoji tv, pc. Máte někdo stejně staré klučiny? Díky moc za nápady.
No když má v pokoji PC… Co takhle neějaký doplněk? bezdrátová sluchátka, repráčky? Stylovou myš s podložkou? Nebo mu zaplatit licenci nějakého programu? (Ne všechno je jednoduše stáhnutelné…)
Normálně bych se ho zeptal.
@1Luca my to v tomhle věku už většinou řešili, právě těma mobilama, počítačema atd. asi nějaký doplňky k PC, plus třeba kino s tátou, nebo nějaké jízdy motokárou ![]()
Ipad je tablet, Ipod existuje take, je to podobne, ale ve velikosti iphonu, neda se s nim telefonovat.
Mame kluka 14 let a u nas jedou darky telefon, pocitac, playstation, k vanocum chce xbox. Obleceni bere jenom jako dalsi darek, jeste dostal lyze. Jinak je to v tomhle veku narocne.
Záleží kolik chcete investovat, já se spíš přikláním k nějakýmu zážitku - ty motokáry jsou super ![]()
Co mrknou na slevove portaly a koupit poukaz na pilotovani letadla, rizeni nejakeho auta atd. treba tady
http://www.zlateslevy.cz/…a-adrenalin/
jinak asi vzdycky zabere PC hra.
Díky moc za tipy. Mně se zamlouvají ty motokáry, zkusím to u nich ve městě pohledat a nebo tady u nás, až k nám pojede. Koloběžku nemá, má kolo a nejezdí na něm, protože se na něm musí šlapat
. Taky se mi líbí nějaký ten doplněk k pc, na větší výdobytky moderní doby nám teď nezbývají peníze, stavíme a máme mimčo. A hlavně jak jsem psala, neumí se k věcem chovat. Playstation mu vydržel funkční 3 dny, mobil dva měsíce.
@1Luca píše:
Díky moc za tipy. Mně se zamlouvají ty motokáry, zkusím to u nich ve městě pohledat a nebo tady u nás, až k nám pojede. Koloběžku nemá, má kolo a nejezdí na něm, protože se na něm musí šlapat. Taky se mi líbí nějaký ten doplněk k pc, na větší výdobytky moderní doby nám teď nezbývají peníze, stavíme a máme mimčo. A hlavně jak jsem psala, neumí se k věcem chovat. Playstation mu vydržel funkční 3 dny, mobil dva měsíce.
tak to bych mu dala fusekle, hajzlikovi ![]()
@K-Black píše:
tak to bych mu dala fusekle, hajzlikovi
No a já bych ho „za odměnu“ vzal na hřebenovku po Orlických horách - pevnost Hanička a tak… Nejbližší zastávka autobusu (a taky nejbližší hospoda) 13 kilometrů. Ale to bych mu neřekl… ![]()
@K-Black píše:
tak to bych mu dala fusekle, hajzlikovi
Dáme mu je jako první dárek a dál budeme dělat, že už nic ![]()
@Jura007 píše:
No a já bych ho „za odměnu“ vzal na hřebenovku po Orlických horách - pevnost Hanička a tak… Nejbližší zastávka autobusu (a taky nejbližší hospoda) 13 kilometrů. Ale to bych mu neřekl…
Taky dobrý nápad, ale pevnosti už ho neberou 3 roky a tak by nás poslal samotné, puberta je potvora.
@1Luca No tak bych mu třeba domluvil lekci výuky programu AutoCAD a pak bych ho postavil k řezacímu laseru, kde se řeže plech… V tom řídicím počítači toho laseru se používají soubory, vytvořené právě AutoCADem a aspoň by si fyzicky máknul. Ono sundávat z pálicích roštů výpalky z dvacítky plechu…
A plech tloušťky 20 milimetrů je pořád ještě plech… ![]()
@Jura007 píše:
Fyzicky máknul a on? ![]()
A slaví 14, to už je trochu moc, ne?