Dárek pro bráchu a pro mamku

44
14.8.13 20:41

Dárek pro bráchu a pro mamku

Ahoj holky, bracha má příští týden v pondělí 22.narozeniny a jsem úplně zoufala co mu mam dat za dárek? Je to strašně těžké…k Vánocum mu davam pravidelne nejakou tu kosmetiku a k tomu něco..jinže teď mě vubec nic nenapada..A jěště mamka.. budou to asi slavit společne takže potřebuju něco sehnat do ponděli.. Bude ji něco málo po 40 a už mi taky asi došla fantazie:/ nemáte někdo něco? nebo nějaky napad?:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
14.8.13 20:43

Tak zalezi kolik penez na darky chces vydat?…bratrovi treba listky na nejaky kocert a mamce parfem, ktery by si sama nekoupila, nebo nejaky zlaty sperk…

• Citovat
  • Upravit
44
14.8.13 20:47

Tak penize jako moc řešit nechci…listky na koncert jsou dobry napad…a mamce ten parfém také jsem chtěla ale koupila jsem ji ho k narozeninám..A ten Šperk mě taky napadl a dost vážně o tom přemýšlim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.8.13 20:47

Mýho bráchu jako svobodnýho chlapa vždycky nejvíc potěšila lahev dobrýho chlastu nebo cokoli okolo Tří sester nebo jiných oblíbených kapel. Co se oženil, už má povolen leda ten pitralon :-)
Moje máma miluje kosmetiku a doplňky jako každá ženská, teď teda básní o nějakém kurzu stříhání psů, ale to už je jiná cenová kategorie :-)

• Citovat
  • Upravit
44
14.8.13 20:49

Ta lahvinka mě vůbec nenapadla:DD super nápad;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
14.8.13 20:52

@Jůř kdyby ses rozhodla pro zlaty sperk a treba retizek, nebo naramek, tak doporucuju z nejake zastavarny…na to retizku to nepoznas a je to cca o 50% levnejsi, nez ve zlatnictvi…privesek, nebo prstynek bych takto nekoupila, protoze na tom jde opotrebeni videt, ale na retizcich ne…mrkni na stranky http://www.zlatolevne.cz/ my uz tu kupovali a zbozi vzdy dorazilo v poradku a vybornym stavu…

• Citovat
  • Upravit
44
14.8.13 20:55

No pokud bych ji koupila něco jako v tom smyslu tech šperku tak chodim do jednoho italského butiku a tak maji paradni věci takže bych tam asi neco vybrala… nechci aby když už to bylo neco tak aby to bylo ze správnych zdrojů(aby se to alo případně reklamovat atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
14.8.13 21:22

Anebo nějaký šperk od Swarowskiho? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.8.13 21:31

Mamce bych koupila třeba nějaký poukaz na masáž, nebo tak něco, a bratrovi nevím, hodně by záleželo podle zájmů. Vášnivýmu čtenáři nějakou knihu, fotbalovýmu fanouškovi něco okolo fotbalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.8.13 21:53

Taky přemýšlím nad tím Swarowsi…:) ale zas ona je vic na to zlato..uvidim co se mi vic bude líbit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný