Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, bracha má příští týden v pondělí 22.narozeniny a jsem úplně zoufala co mu mam dat za dárek? Je to strašně těžké…k Vánocum mu davam pravidelne nejakou tu kosmetiku a k tomu něco..jinže teď mě vubec nic nenapada..A jěště mamka.. budou to asi slavit společne takže potřebuju něco sehnat do ponděli.. Bude ji něco málo po 40 a už mi taky asi došla fantazie:/ nemáte někdo něco? nebo nějaky napad?:*
Tak zalezi kolik penez na darky chces vydat?…bratrovi treba listky na nejaky kocert a mamce parfem, ktery by si sama nekoupila, nebo nejaky zlaty sperk…
Tak penize jako moc řešit nechci…listky na koncert jsou dobry napad…a mamce ten parfém také jsem chtěla ale koupila jsem ji ho k narozeninám..A ten Šperk mě taky napadl a dost vážně o tom přemýšlim..
Mýho bráchu jako svobodnýho chlapa vždycky nejvíc potěšila lahev dobrýho chlastu nebo cokoli okolo Tří sester nebo jiných oblíbených kapel. Co se oženil, už má povolen leda ten pitralon ![]()
Moje máma miluje kosmetiku a doplňky jako každá ženská, teď teda básní o nějakém kurzu stříhání psů, ale to už je jiná cenová kategorie ![]()
@Jůř kdyby ses rozhodla pro zlaty sperk a treba retizek, nebo naramek, tak doporucuju z nejake zastavarny…na to retizku to nepoznas a je to cca o 50% levnejsi, nez ve zlatnictvi…privesek, nebo prstynek bych takto nekoupila, protoze na tom jde opotrebeni videt, ale na retizcich ne…mrkni na stranky http://www.zlatolevne.cz/ my uz tu kupovali a zbozi vzdy dorazilo v poradku a vybornym stavu…
No pokud bych ji koupila něco jako v tom smyslu tech šperku tak chodim do jednoho italského butiku a tak maji paradni věci takže bych tam asi neco vybrala… nechci aby když už to bylo neco tak aby to bylo ze správnych zdrojů(aby se to alo případně reklamovat atd…)
Mamce bych koupila třeba nějaký poukaz na masáž, nebo tak něco, a bratrovi nevím, hodně by záleželo podle zájmů. Vášnivýmu čtenáři nějakou knihu, fotbalovýmu fanouškovi něco okolo fotbalu..
Taky přemýšlím nad tím Swarowsi…:) ale zas ona je vic na to zlato..uvidim co se mi vic bude líbit:D