Taneční - děti - Brno

7
3.6.22 12:02

Taneční - děti - Brno

Dobrý den, už jsem zakládala jednu diskuzi, ale bohužel bez reakce tak to zkusím znovu. Nenajde se tu někdo kdo má syna ve věku 11-12 let, který by měl zájem o společenské tance? Hledám tanečního partnera pro dceru 11 let/155 cm. Snad tentokrát budu mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.6.22 22:09
@TanecBrno píše:
Dobrý den, už jsem zakládala jednu diskuzi, ale bohužel bez reakce tak to zkusím znovu. Nenajde se tu někdo kdo má syna ve věku 11-12 let, který by měl zájem o společenské tance? Hledám tanečního partnera pro dceru 11 let/155 cm. Snad tentokrát budu mít štěstí.

Syna toho věku nemám, ale připomnělo mi to Manželské etudy, jestli ses dívala. Jeden pár, měli dceru co také tančila. Byli tedy z Prahy. A říkala tam, jak je těžké sehnat pro holku kluka, tanečního partnera podobného věku. Že je to o těch maminkách kluků a ti si vybírají, že je hodně holek a malo kluků. Že ty mámy měli i tendenci její dceru komandovat. Zkrátka cítily tu převahu. Že i jedna říkala, že lepší v tom páru si vybírá. Myslela to tak, že si ti kluci mohou vybírat holky. A jak je vidět, situace co je v Praze bude i v Brně :think:

• Citovat
  • Upravit
7
25.7.22 23:14

Dobrý den, nenajde se opravdu nikdo kdo by měl zájem? Začíná přihlašování na nový školní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.11.22 06:36

Zkouším znova oživit téma, nenajde se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí