Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Michelle_M píše:
Máme už třetí sezonu obyčejnou papírovou a drží v pohodě
Super, to rada slysim. Nejake specialni lepidlo? Nebo proste klasicke tapetove?
Určitě bych k tomuto krbu nedavala žádnou vzorovanou tapetu a už vůbec ne se vzorem kamene. Bude to jako pěst na oko. Maximálně bych to kolem vymalovala jinou barvou, ale já bych to asi nechala bílé, čisté.
@Verun83 píše:
Ahoj,ráda bych znala názor na tapety kolem krbu. Máte někdo? drží to?
Máme téměř totožný krb jako je na obrázku. a právě se mi líbí tapety se vzorem kamene. Ty bílé stěny jsou tak neosobní. tak vymýšlím, jak to tady zútulnit.
klidně vkládejte obrázky vašich,,krbových zákoutí,, pro inspiraci.
na té fotce to zřejmě není tapeta, my máme obloženo umělým kamenem
@Verun83 píše:
Ahoj,ráda bych znala názor na tapety kolem krbu. Máte někdo? drží to?
Máme téměř totožný krb jako je na obrázku. a právě se mi líbí tapety se vzorem kamene. Ty bílé stěny jsou tak neosobní. tak vymýšlím, jak to tady zútulnit.
A není to na obrázku spíš obklad…umělý kámen nebo tak něco?
@jdukolem @matkabagristy jj na obrazku to bude obklad kamenem. Coz delat nechceme.
Mame to takto. Proste moc bileho prostoru.
To,,elko,, s krbem jsem mela na mysli vytapetovat, ty dve ostatni vymalovat piskovou-kapucinovou. Aby se to hodilo k odstinu kamenne tapety.
Neco jako na druhem obrazku
@veria píše:
Určitě bych k tomuto krbu nedavala žádnou vzorovanou tapetu a už vůbec ne se vzorem kamene. Bude to jako pěst na oko. Maximálně bych to kolem vymalovala jinou barvou, ale já bych to asi nechala bílé, čisté.
Ja se v te bile necitim doma. Prijde mi to neosobni, neutulne.
Tapeta držet podle mě bude, ale je to strašný kýč, vybrala bych nějaký normální vzor, ale ne kamen. Působí to lacině.
@radkka píše:
Tapeta držet podle mě bude, ale je to strašný kýč, vybrala bych nějaký normální vzor, ale ne kamen. Působí to lacině.
Diky za nazor.
Mě se ta bílá líbí, pokud chceš něco jiného, dala bych tam barvu nebo si našetřiala na umělý kámen. Mě se tapety, taky nelíbí. Podle mě tapety vypadají levně a akorát tím dáváš najevo, že nemáš peníze. Navíc by to bylo přeplácané, ted tam máš dětské hračky, když tam bude tapeta, akorát tě z toho bude bolet hlava.
Má krásný krb a krásné hračky.
![]()
Investujte do kamene, vzdyt to mate na x let a ty tapety sou hnus, to nechte radeji bilou stenu
Diky za nazory. Na tapetu teda kaslu ![]()
Tak bude jen barva a nejake doplnky na stenu.
@Verun83 my teda tapetu jako kamen mame, ne tedy na krbu, ale vubec bych nerekla ze to vypada lacine a nikdo, kdo k nam prisel na navstevu jeste nepoznal, ze to neni tapeta, dokud si teda nesahnul na zed ![]()
Ahoj,
ráda bych znala názor na tapety kolem krbu. Máte někdo? drží to?