Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevite prosim, kolik cca stoji taxi v chorvatsku. Pojedeme z Rijeky do Crikvenice cca 35 km. Na net jsem se divala, psali 7 kun na 1 km to se mi nejak nezda…
@Lamátko píše:
Ahoj, nevite prosim, kolik cca stoji taxi v chorvatsku. Pojedeme z Rijeky do Crikvenice cca 35 km. Na net jsem se divala, psali 7 kun na 1 km to se mi nejak nezda…
V Chorvatsku už mají Euro.
@Lamátko to je něco jako taxi v Praze. Objednáš 4 různé a pokaždé zaplatíš jinak. Mmchdm, nemají eura? ![]()
@Lamátko píše:
Přijde ti to moc nebo málo? ![]()
Cena asi nebude aktuální, jednak mají euro a také bude určitě vyšší i v přepočtu.
10 kun za 2 km/osoba jsme platili v roce 2016 v takové šílené, upravené dodávce z Omiše do Duče. Taxi bude mnohem dražší.
O autobuse jste neuvažovali? Jsou moderní, klimatizované. Zkus zadat kolodvor Rijeka vozni red, vyjedou ti jízdní řády.
@Lamátko píše:
Tak to nebude aktuální, když už mají euro od začátku roku. Jinak všude píší že absolutně všechno naprosto šíleně zdražilo. Takže i za to taxi to bude nesmyslná raketa.
Dekuji vsem, jj vim, ze maji eura, proto mi to bylo divne, ze pisi kun. Zkusim ten bus ![]()