Tchibo Cafissimo kapsle

27
3.11.12 12:35

Tchibo Cafissimo kapsle

Ahoj, přemýšlím o koupi kávovar Tchibo Cafissimo a chtěla jsem poprosit ty, co už ho mají, jak jsou s ním spokojeni a hlavně jaké kapsle se dají použít a jaké druhy kávy se dají na kávovaru udělat. moc děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
3.11.12 13:14

@ven delín máme a dělá božííí kávu, záleží jaké koupíš kapsle pasují jen tchibo ale kávy jsou různé. máme ho víc jak rok a jsme spokojeni moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.11.12 13:48

Ahoj, mám ho asi pulroku a jsem maximálně spokojená, káva je z něj mocdobrá, mužeš si udělat latte, presso, capucino-kapsle musí být jen tchibo, ale mají hodně druhu i třeba bezkofeinovou :potlesk: :potlesk: za mně mohu jena jen doporučit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8697
3.11.12 14:26

Není pravda, že tam pasují jen kapsle Tchibo, dají se používat kapsle Caffitaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.11.12 14:29
@marti81 píše:
Není pravda, že tam pasují jen kapsle Tchibo, dají se používat kapsle Caffitaly :mavam:

no to jsem ani nevěděla, ale myslím, že ty tchibo kapsle jsou cenově dobré :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.11.12 14:49
@marti81 píše:
Není pravda, že tam pasují jen kapsle Tchibo, dají se používat kapsle Caffitaly :mavam:

tak tak…
mají pak i čokoládu a podobně.
Mám ho taky, ale stojí nám doma, kafe v něm nedělám.

• Citovat
  • Upravit
27
3.11.12 15:14

Moc děkuju :) myslím, že mám rozhodnuto :) už se těším na kafčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
3.11.12 15:44
@marti81 píše:

Ano, dají se použít všechny kapsle systému Caffitaly (těch značek je víc), ale Tchibo jsou nejlevnější. Mám ho doma, kupovali jsme ho v době, kdy každou chvíli byla na kapsle akce 1 + 1 zdarma, od té doby akce nejsou, takže ho moc nepoužívám. Většinou když přijde návštěva, tak si dáme latté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.11.12 15:46
@Raduš.ka44 píše:
Ano, dají se použít všechny kapsle systému Caffitaly (těch značek je víc), ale Tchibo jsou nejlevnější. Mám ho doma, kupovali jsme ho v době, kdy každou chvíli byla na kapsle akce 1 + 1 zdarma, od té doby akce nejsou, takže ho moc nepoužívám. Většinou když přijde návštěva, tak si dáme latté.

ted mají akci podobnou poslední pátek v měsíci tuším 3+1 nebo 2+1 ted si nejsem jistá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žanetti
13.11.12 09:00

Jaké kapsle lze použít do Caffisima

Dobrý den,

jaké ještě kapsle kromě Caffitaly, lze použít do Tchiba a kde je mohu zakoupit?

• Citovat
  • Upravit
7182
24.11.12 11:36
@Žanetti píše:
Dobrý den,jaké ještě kapsle kromě Caffitaly, lze použít do Tchiba a kde je mohu zakoupit?

Google - caffitaly system - pak už jen otevíráš jednu stránku po druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 20:47
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.10.14 20:03

Ahooooooj, prosím vás… nekupujete někde z netu kapsle nějak levněji? :)

Půjdou mi do něj i kapsle do Tassima? Je to taky Tschibo ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
9.10.14 20:10
@Zirafka11 píše:
Ahooooooj, prosím vás… nekupujete někde z netu kapsle nějak levněji? :)Půjdou mi do něj i kapsle do Tassima? Je to taky Tschibo ne? :D

Ne tassima ti do nej nepujdou. Jsou uplně jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.10.14 20:14

Hergot :D
Našla jsem ty ecaffee, jsou fajn, 95kč za deset kusů, to je slušný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí