3D televize

2398
1.11.12 09:42

3D televize

Prosím o vaše zkušenosti či názory na 3D televizi.

Před 6 lety jsme kupovali Tv zn. Panasonic, klasická velká TV, stála 14000.
Minulý týden se pokazila, v opravně zjistili, že je neopravitelná.

Manžel nyní chodí po obchodech, že koupíme novou. Včera přišel s tím, že koupíme rovnou 3D, že mu v obchodě řekli, že lze přepínat 2D a 3D a že na všechny filmy se lze dívat v 3D formátu.

Nevím, to se mi nezdá. Navíc si nedovedu představit, že budeme v našem malém obyváku sedět s 3D brýlemi. A už vůbec ne naše malé děti (3 a 5 let).
Tv stojí 16.000 a mě se nechce dávat tolik peněz, mám strach, že se může opět po pár letech pokazit, navíc mi za 2měsíce končí RD a já budu bez práce:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
1.11.12 09:59

Přepínat to opravdu lze. Manžel si udělal radost loni :twisted: :twisted: Většinou se díváme na 2D, ale když chceme 3D tak není problém, dneska už se dají stáhnout i pohádky v 3D. Já jsem se dívala spíše na dokumenty o přírodě. Jinak já mám spíše jinou závislost a to vysílání v HD, jak to není HD tak je to o ničem :mrgreen: to jako fakt. Jak si zvykneš tak ti připadají všechny telky od přátel nedoladěné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.11.12 10:04

Ahoj my ji máme už přes rok, kupovali sme ji před Vánoci za 20 tis. Na všechny filmy v TV se určitě 3D dívat nejde, jen na jednom programu, který nabízí UPC dávají občas 3D dokumentíky (cca 25 min.) jinak o ničem jiným nevím, přepínat 2D/3D jde, to je jasný musí to jít, ale když nemáš 3D film a přepnete to, tak vidíte všechno rozmazaně…budto si musíte 3D filmy kupovat ( což není zrovna levný) nebo leda někde stahovat. Myslim si, ale že 3D je stejně zbytečný, my koukáme tak jednou za 3 měsíce na film 3D, nemůžeš si k tomu udělat ani pohodlí, s brýlemi musíš koukat přímo v sedě na TV jinak nic neuvidíš…pro mě zytečnost, ale přítel ji chtěl :nevim: takže bych spíš investovala peníze do kina na 3D film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.11.12 10:06
@Sati píše:
Přepínat to opravdu lze. Manžel si udělal radost loni :twisted: :twisted: Většinou se díváme na 2D, ale když chceme 3D tak není problém, dneska už se dají stáhnout i pohádky v 3D. Já jsem se dívala spíše na dokumenty o přírodě. Jinak já mám spíše jinou závislost a to vysílání v HD, jak to není HD tak je to o ničem :mrgreen: to jako fakt. Jak si zvykneš tak ti připadají všechny telky od přátel nedoladěné :lol:

ano to souhlasim :D mě to dříve bylo úplně jedno, ale přítel mě nakazil…posledně sme byli u našich, mají už starší TV a říkám jim : panebože co je to za kvalitu?? :andel: no jo přítel ze mě měl radost, že už jsem jako on :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.11.12 10:31

Ahoj, nám tv sice jde, ale oběma se zalíbila od LG, typ nevím, ale má super ovladač, kterým míříš, nemá klasický tlačítka. Navíc připojení na net. Cena teda 30, což můžu koupit kočár a možná i postýlku k tomu. Takže jsme se dohodli že počkáme po vánocích, a pak se uvidí. Jsme z ní oba nadšení, hlavně teda příroda, to je bomba! Televize nám funguje naše, máme asi 4 roky, tak na to nespěcháme. Ale je to super věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
1.11.12 10:36

No myslim ze 3d Tv je zbytecnos ale kdo chce at ji koupi ja se zamilovala do smart Tv! Je super doufam ze mi ji jezisek donese:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.11.12 10:44

Jo a když už se pro ni rozhodnete, tak aby k ní byli nějaké ty 3D brýle, k naší telce nový stojej 1500 jedny :zed: měli sme dvoje k telce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.11.12 10:56

No my teda taky mame 3D od LG, bryle k tomu byla asi patery, takze fajn i kdyz je ani nevyuzijem :) ja sem od zacatku rikala ze 3D pro me zbytecnost-ale ty chlapi, mu bylo jedno ze nebude na novej gauc hlavne kdyz je ta telebedna a sedet ze bude klidne na zemi, no proste hruza :zed: no a stala nas 15 tisic…takze jestli se nam brzo rozbije tak asi nekomu rozbiju hlavu…jako v dnesni dobe to je super cena ale bejt to na me koupim nejakou obyc klidne za 7 tisic (za tolik ma kamoska) a uplne bych si vystacila…ale jako jooo film ve 3D je pekna vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.12 11:42

Manželovi doporučili Samsung, jsou k ní 4 brýle zdarma.
Jo, HD kvalitu mají naši, je to super, tohle bych určitě chtěla, ale 3D je zbytečnost (navíc, když píšete, že to nefunguje na všechny programy).My máme kabelkovku, rozhodně bych kvůli jednomu programu nekupovala satelit.
Mu v prodejně říkali, že se může dívat opravdu na cokoliv v 3D (třeba i na staré české filmy), tak jsme se dnes ráno pohádali, že když se lze dívat na cokoliv v 3D, proč přetáčeli Titanic do 3D formátu.
Navíc, děcka jsou malé, než je začeneme do postele, je i 9 pryč, ani nepamatuju, že bychom si pustili film na DVD, ne tak kupovat drahé 3D DVD:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
29.4.13 23:46

Ahojky prosim prosim o radu.. v patek nam maji dovest LG smart 3D tv… nemate nejakou stranku kde se daji stahovat ty 3d filmy? a taky se chci zeptat co je to to 2d? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.4.13 06:17

@Barborka4 - tak 2D je klasicky obraz v televizi. A filmy ve 3D pochybuji, ze se daji stahovat, musis na ne mit prehravac Blue ray 3D a my je tedy normalne kupujeme, ale pokud ma nekdo jinou zkusenost, tak sem s ni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
30.4.13 08:03

Filmy ve 3D se samozřejmě stahovat dají na jakémkoliv warez fóru, namátkou warforum.cz, je jich tam několik desítek, možná i stovek. Pak stačí dát na externí disk nebo USB klíčenku a koukat, jen v televizi nastavit, že jde o 3D obraz. U 3D je kvalita prostorového vnímání hodně rozdílná, někde je to 1% filmu, ale třeba Avatar je ve 3D hodně povedený. Obecně ale na 3D dle mého názoru ještě nedozrál čas, brýle jsou otrava, my na to koukali párkrát a od té doby ležely na skříni.

• Citovat
  • Upravit
281
30.4.13 09:05

My jsme si ji kupovali minulý rok asi za 12. tis. a vubec na nejake 3D nekoukame nema to ten efekt jako v kine a navic z 3D brýli mne boli hlava takže nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
30.4.13 09:32
@Barborka4 píše:
Ahojky prosim prosim o radu.. v patek nam maji dovest LG smart 3D tv… nemate nejakou stranku kde se daji stahovat ty 3d filmy? a taky se chci zeptat co je to to 2d? :mrgreen:

My mame doma taky tv 3D ale budem k tomu dokupovat domaci kino, ktery ma vsechny moznosti na to a nemusime kupovat drahe USB staci jen fleška. Ale to by spis vysvetlil manzel, ja tomu prd rozumin. Nahodou je to super a bryle nam nevadi. Jinak bez usb nebo kina, je snadsamotna tv k prdu, my takhle meli moznost koukat jen na kratke stahnute ukazky.Ale fakt tomu nerozumim, tak moc neporadim.

• Citovat
  • Upravit
12
22.12.18 17:48

3D televize jsou super, akorát na to musíš stahovat hodně kvalitní filmy, protože jinak je to dost rozmázlé. Prakticky se tam musíš dost připravovat… :) ale my jinak máme pasivní a je to velice dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí