Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat máte některá zkušenost s teepee stanem pro děti? Strašně moc se mi to líbí ale zabere to docela dost místa a všichni mě od toho odrazují.. Hráli si v tom vaše děti? ![]()
Ja to poridila, ale za ty prachy vic ne.. to radsi nejaky ten detsky stan.. tohle je nestabilni… Sice do toho decka obcas lezou, ale funkce nic moc
Já pořídila hned 2. Máme od léta a děti v tom byly celkem asi 12×. Kdybych to věděla, nepořizuji.
Máme z Lidlu, děti by si v něm i hrály, ale je nestabilní, a když tam vlezou, tak ta látka se shrnuje. Nevím, jestli jsou jiné teepee jinak dělané, ale tenhle prostě nedrží tvar.
Drahy to bylo jako cert a ani to poradne nedrzi postaveny
Bohuzel syn to miluje i tak, takze nemame srdce mu to vzit jen proto, ze nas to neustaly shrnovani a posouvani priserne rozciluje ![]()
Uvažovala jsem o teepee, ale nakonec jsem zvolila zavěšený baldachýn. Dcerka ho nejdřív zdařile ignorovala, tak jsme se o něj rvali s mužem a se psem, teď je jí 16 měs. a už se nám tam cpe taky. Zalejzá si tam, když potřebuje vytrucovat, mazlíme se tam a čteme. A když jsem ráno obzvlášť mrtvá, zalezu tam a snažím se sebrat, zatímco ona si hraje.
My mame doma u Lidlu za 1000. Je pravda, ze se ty tyce posouvaji k sobe a je potreba to obcas rovnat/roztahovat, ale jinak jsme spokojeni. Kdyby na to nebylo misto, nekupuju, nebyla by to zadna extra skoda. Misto ale mame, je to pekny, obcas se tam chodi vylozene schovat ![]()