Tefal actifry 2v1

6
22.4.15 16:04

Tefal actifry 2v1

Ahoj,

zakoupila jsem tuhle fritezu a mam problem s hranolkama… jak jste docilili toho, aby byli krupave? Ty moje jsou takove gumove a vsude pisi, jak jsou z toho skvele hranolky, ale me se to nedari
brambory proplacnu, osusim, oleje davam dle navodu…
a jinak uvitam i dalsi Vase odzkousene recepty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
22.4.15 16:43
@Janiitko píše:
Ahoj,zakoupila jsem tuhle fritezu a mam problem s hranolkama… jak jste docilili toho, aby byli krupave? Ty moje jsou takove gumove a vsude pisi, jak jsou z toho skvele hranolky, ale me se to nedari

Záleží i na typu brambor, nejlepší jsou asi přílohový. A pak se podle množství naučit odhadovat tu dobu. Oleje dávám spíš míň než píšou. Super jsou i americký brambory, ale taky záleží na varným typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.4.15 20:22
@MarketaJ píše:
Záleží i na typu brambor, nejlepší jsou asi přílohový. A pak se podle množství naučit odhadovat tu dobu. Oleje dávám spíš míň než píšou. Super jsou i americký brambory, ale taky záleží na varným typu.

no prijde mi, ze mam vsechno takove „vlhke“ i kupovane hranolky, ale vsichni na netu chvali, jak to maji krupave tak nevim, co delam spatne
kdyby mel nekdo nejaky zaruceny typ budu hrozne vdecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.5.15 07:04

@Janiitko Recepty ti můžu naposílat odkazy, ale většina je v angličtině. Když koukneš na youtube tak tam stopro nějaké najdeš. Jinak já mám dotaz. Když zapneš 2 v jednom, nahoře máš maso, dole hranolky, má se to dole točit? Já myslela, že jo, ale netočí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
24.5.15 19:34

Zdravim, manzel poridil 2v1. Chtela jsem se zeptat co v tom varite takaby se to dalo delat najednou, cely obed? A nejake re epty? Mocdiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.5.15 21:04

@spiky01 kromě hranolek, pečených brambor, kroket, v tom děláme masové kuličky(bez háku), masovou směs(s hákem), teta v tom dělá i štrůdl a sekanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.15 10:56

Dobrý den,
mohla bych poprosit na odkaz receptů.
Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 14:52
@Janiitko píše:
Ahoj,zakoupila jsem tuhle fritezu a mam problem s hranolkama… jak jste docilili toho, aby byli krupave? Ty moje jsou takove gumove a vsude pisi, jak jsou z toho skvele hranolky, ale me se to nedari

@Janiitko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí