Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, nevíte někdo, jestli se dá koupit uz hotový vývar třeba v masně nebo v supermarketu?
@kattkka píše:
A to je takovy problém si ho udelat?![]()
je takový problém odpovídat na otázku?
Vývar jako kýbl nekoupíš, to by se obchodu hodně prodražilo
Skladování, manipulace atd. jsou drahý, a každej si to za pár korun udělá sám - a když už ne, tak radši z kostky, než aby domů nosil kyblík.
Pokud jde o kostky, v DM mají bioverzi bez éček, tuším i Vitana už má nějakou řadu Natur.
Jinak bych teda taky doporučila vzít pár kostí a zeleniny, v papiňáku to máš hotový za hodinku… a víš, co v tom je.
@Veverkaaa píše:
@Hanney to nepovazuju za vyvar
přesto to vývar je, jsou k dostání i bio bez glutamátu.
http://nasemaso.ambi.cz/cz/#…
Mají hovězí vývar v lahvi.
Edit: koukám, že ne v eshopu, ale v kamenné prodejně jsem ho kupovala.
Příspěvek upraven 19.04.15 v 08:02
@Slečna Ferka to bych zas úplně netvrdila, prodává se kde co, i loupaný bhrambory a ty dokonce nestojej nic, si ej doma oloupat.. stejně, ajko se prodává zmražený jídlo, by se klidně mohl prodávat zmraženej výavr..
Zrovna vcera jsem na kupovany vyvar nasla reklamu v novem Gurmetu. Da se koupit na rohlik.cz, 450ml za 49Kc ![]()
@Veverkaaa myslim, ze jsem videla v Marks&Spencer, takovy pruhledny pytlik s tekutinou, cenu bohuzel nevim ![]()
V Marks and Spencer mají hotový bujón, je to ve formě… jak to nazvat - želé, hodně zredukovaný vývar, který si doma naředíš.
Chápu, vývar doma někdy dělám, ale nesnáším to. Ty mastné hrnce, obírání kostí a trvá to věky.