Kde koupit vývar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
19.4.15 08:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.4.15 08:46

U nás jsem ho ještě neviděla, ale včera jsem nakupovala v Míšni v Německu v REWE a tam krom jiného prodávali také vývar ve sklenicích. Říkala jsem si proč to prodávají, kdo to koupí, když si stačí uvařit maso a mám vývar, ale dle tvé otázky tedy odběratelé existují, takže v Míšni v REWE ho mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
19.4.15 09:16
@Hanney píše:
přesto to vývar je, jsou k dostání i bio bez glutamátu.

Ano, ale to je bujon, vyvar od slova vyvarit - maso, kosti,zeleninu.Coz asi v kostce je tezko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
19.4.15 09:22

@Veverkaaa jedině kostičky případně vaničky v obchodě. Osobně hážu zeleninu a kosti do hrnce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.4.15 09:23

@Veverkaaa - osobně jsem ho tam neviděla (chodím jen na oděvy), ale podle časopisu mají dobrý vývar v Marks and Spencer. Obecně by tam měli mít super věci na vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.4.15 09:24

@šetřilka já to chápu, ve spousta receptech píšou : zalijeme vývarem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
19.4.15 09:26

@Veverkaaa;), chodíme každý měsíc do jedné restaurace a tam ho prodávají ve sklenicích. Dělaný 24h ale celkem drahý. nenapadlo by mě si ho koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.4.15 09:27

Jj na rohlik.cz videla jsem ho myslim na insta u cuketkovy přítelkyně, takze spatny to nebude :-)

Mne to taky prijde fajn. Ja diky za tip na ten MS.

• Citovat
  • Upravit
14015
19.4.15 09:37
@Markéta80 píše:
@Veverkaaa;), chodíme každý měsíc do jedné restaurace a tam ho prodávají ve sklenicích. Dělaný 24h ale celkem drahý. nenapadlo by mě si ho koupit :mrgreen:

Jestli je to kvalitní vývar… Dělám jednou týdně vývar v desetilitrovém hrnci, něco se sní tak a zbytek je na další vaření, které tím často nepokryju. Táhnu ho dost hodin, ale 24 hodin ne. Telecí kosti nemůžu sehnat vůbec a hovězí oháňku jen když mám fakt kliku.
Pro lidi, kteří nemají na vaření čas, ale když už vaří, tak chtějí vařit poctivě, mi to přijde jako fajn produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.4.15 09:46

@Len-til-kah odkud jsi? telecí kosti by asi nebyly problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.4.15 09:49

Vyrabeji ho dva kluci. Na www.konecnevyvar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.4.15 09:53
@Eemii píše:
Ano, ale to je bujon, vyvar od slova vyvarit - maso, kosti,zeleninu.Coz asi v kostce je tezko ;)

bujon je to samý co vývar, v kostce je jen dehydratovaný.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
19.4.15 09:57
@Alyss1 píše:
Vyrabeji ho dva kluci. Na www.konecnevyvar.cz

je to dobrý podnikatelský záměr, prodávat za 49 kč 450ml „vývaru“ za lenost se platí.

• Citovat
  • Upravit
21902
19.4.15 09:57
@Hanney píše:
bujon je to samý co vývar, v kostce je jen dehydratovaný.
¨
Jasne je to uplne to same :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.4.15 10:39
@Krrysa píše:
@Len-til-kah odkud jsi? telecí kosti by asi nebyly problém :)
Okolí Ostravy. Telecí jsem ještě nenatrefila. Jako jsem ještě nenašla rozumný zdroj drůbeže. Pouze krůty.
@JayLee píše:
vyvar jako takovy, tak nikde pokud vim :nevim: staci si kopit třebas hovezi kost a udelat si ho ne? To mas za chvili a stoji to par korun :kytka: ja si vyvary davam do mrazaku a mam je pak kdykoliv k pouziti 8)

Já taky, ale že by mi to trvalo chvíli, to bych tedy neřekla 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí