Parní generátor Tefal nebo Phillips
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tefal nebo phillips
Chtěla bych se zeptat, jaká by byla vaše volba. Vybírám parní generátor a nemohu se rozhodnout jesli Tefal nebo Phillips.Klidně nějakou doporučte ,nezáleží ani tak na ceně. Spíš by mě zajímalo, která je kvalitnější. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hezký večer. Já i mamka máme Tefal a jsme spokojené. U Philipsek mi přišlo, že mají příliš málo parních otvorů vzhledem k tomu, že o tu páru tam hlavně jde. V Datartu nám říkali, že se ani moc neprodávají. Na druhou stranu těžko říct, nikdy jsem s ní nežehlila.
Jenom trošku pozor - nikde se neuvádí, jak je žehlička těžká (někde uvádí jenom celkovou hmotnost i s generátorem). Ideální je opravdu ji vidět v obchodě a zkusit ji vzít do ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem zapomněla napsat, že to pak chce rozhodně paropropustné prkno.
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tímhle výrobkem konkrétně nemám zkušenost, ale obecně mi vždycky připadne lepší Tefal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MPavla píše:
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat
Určitě bych byla ráda za klady a zápory. Paropropustné prkno mám, to mi zbylo po předchozí žehličce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jitulinaja píše:MPavla píše:Určitě bych byla ráda za klady a zápory. Paropropustné prkno mám, to mi zbylo po předchozí žehličce
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat
Omlouvám se, že odepisuju tak pozdě, jsem teď nějaká zaneprázdněná.
Snad se nepletu, že mamka má tuhle http://www.tefal.cz/…c+GV7250.htm
Velká výhoda je, že je celkem lehká. Moc dobře se ale nepřenáší a nemá automatické vypínání. U našich se žehlí po hodně lidech a navíc mají z mého bývalého pokoje žehlící místnost, takže pro takový případ ideální.
Já mám tuto http://www.tefal.cz/…lc+Turbo.htm
Nijak zvlášť lehká teda není, ale vyloženě těžká taky ne. Navíc zatím žehlím pro 3 lidi, tak mi to nevadí. Žehlím v obýváku, tak mi moc vyhovuje, že se za to ucho snadno přenáší. A to automatické vypínání teda taky není k zahození, když odbíhám k malé a někdy se zdržím.
Toť tedy moje zkušenosti. Dřív jsem žehlila Philipskou napařovačkou asi za 2000, pak jsem ji dostala i jako svatební dar a omylem ještě Braunku, která určitě nestála ani polovinu a žehlila mnohem líp než ta Philipska. Ale zkušenosti a názory se liší, jak je známo. Tak přeji šťastnou ruku a příjemné žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata potřebuji poradit.
Jaké máte žehlící prkno ke generátoru? Tak aby celý ten přístroj mohl bezpečně ležet na žehlícím prkně a nemusela jsem mít strach, že spadne na zem, nebo že se vahou žehličky prkno převrátí? Doporučíte nějaký? Děkuji Hezký večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 mám Leifheit, ale už ho bohužel nedělají. Je určené přímo pro parní generátor. Myslím, že stale nějaké vyrábí - třeba toto
https://www.leifheit-online.cz/…2567-p-13278
- načítám...
- Citovat
- Zmínit