Parní generátor Tefal nebo Phillips

361
25.8.11 19:36

Tefal nebo phillips

Chtěla bych se zeptat, jaká by byla vaše volba. Vybírám parní generátor a nemohu se rozhodnout jesli Tefal nebo Phillips.Klidně nějakou doporučte ,nezáleží ani tak na ceně. Spíš by mě zajímalo, která je kvalitnější. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
25.8.11 19:46

Hezký večer. Já i mamka máme Tefal a jsme spokojené. U Philipsek mi přišlo, že mají příliš málo parních otvorů vzhledem k tomu, že o tu páru tam hlavně jde. V Datartu nám říkali, že se ani moc neprodávají. Na druhou stranu těžko říct, nikdy jsem s ní nežehlila.
Jenom trošku pozor - nikde se neuvádí, jak je žehlička těžká (někde uvádí jenom celkovou hmotnost i s generátorem). Ideální je opravdu ji vidět v obchodě a zkusit ji vzít do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.8.11 19:49

A ještě jsem zapomněla napsat, že to pak chce rozhodně paropropustné prkno.
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.8.11 20:37

S tímhle výrobkem konkrétně nemám zkušenost, ale obecně mi vždycky připadne lepší Tefal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
26.8.11 08:53
MPavla píše:
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat :-)

Určitě bych byla ráda za klady a zápory. Paropropustné prkno mám, to mi zbylo po předchozí žehličce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.8.11 14:16
Jitulinaja píše:
MPavla píše:
Ty Tefalky máme s mamkou různé, každá má nějaké klady a zápory, v případě zájmu můžu popsat :-)
Určitě bych byla ráda za klady a zápory. Paropropustné prkno mám, to mi zbylo po předchozí žehličce :-)

Omlouvám se, že odepisuju tak pozdě, jsem teď nějaká zaneprázdněná.

Snad se nepletu, že mamka má tuhle http://www.tefal.cz/…c+GV7250.htm
Velká výhoda je, že je celkem lehká. Moc dobře se ale nepřenáší a nemá automatické vypínání. U našich se žehlí po hodně lidech a navíc mají z mého bývalého pokoje žehlící místnost, takže pro takový případ ideální.

Já mám tuto http://www.tefal.cz/…lc+Turbo.htm
Nijak zvlášť lehká teda není, ale vyloženě těžká taky ne. Navíc zatím žehlím pro 3 lidi, tak mi to nevadí. Žehlím v obýváku, tak mi moc vyhovuje, že se za to ucho snadno přenáší. A to automatické vypínání teda taky není k zahození, když odbíhám k malé a někdy se zdržím.

Toť tedy moje zkušenosti. Dřív jsem žehlila Philipskou napařovačkou asi za 2000, pak jsem ji dostala i jako svatební dar a omylem ještě Braunku, která určitě nestála ani polovinu a žehlila mnohem líp než ta Philipska. Ale zkušenosti a názory se liší, jak je známo. Tak přeji šťastnou ruku a příjemné žehlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.7.19 21:32

Děvčata potřebuji poradit.
Jaké máte žehlící prkno ke generátoru? Tak aby celý ten přístroj mohl bezpečně ležet na žehlícím prkně a nemusela jsem mít strach, že spadne na zem, nebo že se vahou žehličky prkno převrátí? Doporučíte nějaký? Děkuji Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
17.7.19 21:43

@Šarlota4 mám Leifheit, ale už ho bohužel nedělají. Je určené přímo pro parní generátor. Myslím, že stale nějaké vyrábí - třeba toto
 https://www.leifheit-online.cz/…2567-p-13278

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.7.19 21:49

@tezi děkuji mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.7.19 21:51

@tezi to vypadá dobře, navíc mám LHFT produkty docela ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí