Vybírám pračku - poradíte?

482
23.8.11 10:24

Vybírám pračku- poradíte?

Ahoj holky :mavam: , dosloužila mi stará dobrá whirpoolka a tak vybírám novou. Máte některá doma tuto - Gorenje WA74143 ?
A jak jste s ní spokojené? :-)
Díky moc za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
23.8.11 10:32

Janulin, Gorenje neznám, ale sama jsem teď vybírala pračku a vyhrála na celé čáře whirlpoolka se šestým smyslem, mám objednanou 6kg, tedy s horním plněním a vyšla mě na 7200 :palec: Má kladné recenze, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
11408
23.8.11 10:35

za tyhle penize bych sla radsi do AEG lavamat - treba neco takovyho http://www.obchodni-dum.cz/…bila/z11157/

aeg mame a je ticha, super.. otacky clovek ani nevyuzije.. ja pouzivam nejcasteji asi 900 otacek (mam max 1000)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.8.11 10:36

hele, díky za typ :kytka:
Mám totiž velkou vlněnou deku a ta se mi do staré pračky nevešla, taky se plnila vrchem, takže mě tahle zaujala proto, že má velkej objem bubnu a je na 7 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.8.11 10:38

ony vsechny plneny bokem 60×60cm maji ty velky bubny uz :-) btw na tom obchodnim dome sou asi nejlevnejsi (z alzy bych asi nekupovala pracku, ale pocitac :-))

ja bych vybirala aeg, bosh, electrolux.. to je pro me zaruka kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.8.11 10:41
xreni píše:
za tyhle penize bych sla radsi do AEG lavamat - treba neco takovyho http://www.obchodni-dum.cz/…bila/z11157/aeg mame a je ticha, super.. otacky clovek ani nevyuzije.. ja pouzivam nejcasteji asi 900 otacek (mam max 1000)

no tak ta se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
23.8.11 11:31

http://www.bery.cz/index.phtml?…

dobrý poměr výkon - cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
23.8.11 11:33

Tak my máme tuto Lg, jen v černé barvě http://pracky.heureka.cz/lg-f-1403-tds/?… a maximální spokojenost. Je na 8kg, max. otáčky má 1400 a je parní. Ale je tedy dražší :-/, a dobře se vejde i pod vyšší kuchyňskou linku, jelikož předek má vyšší, když se sundá horní kryt a nožičky se dají nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
23.8.11 11:37
xreni píše:
za tyhle penize bych sla radsi do AEG lavamat - treba neco takovyho http://www.obchodni-dum.cz/…bila/z11157/aeg mame a je ticha, super.. otacky clovek ani nevyuzije.. ja pouzivam nejcasteji asi 900 otacek (mam max 1000)

Taky se přidám, mám totožnou a spokojenost maximální, hlavně 7 kg náplň je fajn :palec: a tichá je parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.8.11 11:40

Taky se přidávám,taky ji mám a je úplně super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.8.11 11:53

holky, všem díky :kytka:
ta AEG mě zaujala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
23.8.11 14:19

Ahoj,
ja se zeptam vsech spokojenych uzivatelek AEG Lavamat jak ji maji dlouho?
Ptam se proto,ze minuly rok mi doslouzila ma stara Boshka(dobre slouzila,10let bez opravy)a ja si vyhlidla prave AEG,zdala se mi nej.Do te doby,nez jsem mluvila se servisem,kde me hodne odrazovali,ze uz na ne nechteji ani delat servis(na novejsi,driv to tak nebylo),ze pracky funguji dobre cca 4roky..Pak se zacnou kazit.. :think: (pac vyroba se presunula do Polska..)
Ja si nakonec koupila Hoover(dobra volba :palec: ),ale stejne me to porad vrta hlavou,tak sbiram ty zkusenosti.
Tim vlastne i odpovidam zakaldatelce,zkus si projit obchody a poptat se na servis(ja prve chtela zbesile objednavat z netu jen podle nejnovejsich referenci uzivatelu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.8.11 19:04
Any píše:
Ahoj,
ja se zeptam vsech spokojenych uzivatelek AEG Lavamat jak ji maji dlouho?
Ptam se proto,ze minuly rok mi doslouzila ma stara Boshka(dobre slouzila,10let bez opravy)a ja si vyhlidla prave AEG,zdala se mi nej.Do te doby,nez jsem mluvila se servisem,kde me hodne odrazovali,ze uz na ne nechteji ani delat servis(na novejsi,driv to tak nebylo),ze pracky funguji dobre cca 4roky..Pak se zacnou kazit.. :think: (pac vyroba se presunula do Polska..)
Ja si nakonec koupila Hoover(dobra volba :palec: ),ale stejne me to porad vrta hlavou,tak sbiram ty zkusenosti.
Tim vlastne i odpovidam zakaldatelce,zkus si projit obchody a poptat se na servis(ja prve chtela zbesile objednavat z netu jen podle nejnovejsich referenci uzivatelu..)

no díky za radu :palec:
v dnešní době sehnat něco, co bude sloužit víc jak deset let je fakt nemožný :pocitac: věc má dva roky záruku a jen co zkončí, tak se pos… :cert: je to smutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.8.11 21:47

my tu pracku mame cca 3roky asi mozna 4 presne nevim.. a jako aeg je furt lepsi jak naka whirlpool do te bych zas nesla ja. mozna mel opravar jen smulu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.8.11 22:23
xreni píše:
my tu pracku mame cca 3roky asi mozna 4 presne nevim.. a jako aeg je furt lepsi jak naka whirlpool do te bych zas nesla ja. mozna mel opravar jen smulu..

co kus to originál :nevim: My měli Wirpoolku 12 let a byla opravovaná po osmi letech, protože známej, co u nás chvíli žil, nezavřel buben, tak jsme ho museli vyměnit. Ale jinak jsem taky na Wirpool slyšela sem tam negace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí