Parní hrnec Tchibo

1759
22.8.11 17:28

Parní hrnec Tchibo

Ahoj holky, chtěla bych si koupit parní hrnec pro přípravu příkrmů a taky chci trochu shubnout, takže vařit bez tuku..... :lol: Docela hodně nakupuji v Tchobi.cz a zrovna ho tam mají. Ale váhám, zda do něj jít. Máte ho některá? :wink:
Jsem s výrobky Tchibo spokojená, ale nějaká recenze by mi pomohla se rozhodnout :wink: . Díky

Uvítám i jiný tip na dobrý parní hrnec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
22.8.11 18:20

ahojky, parní hrnec doma sice nemáme, ale já vařím na páře v tlakáči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.11 18:39

Já jsem si zrovna dneska objednala parní hrnec Tefal VS 400136 VitaCuisine, tak jsem moc zvědavá až dorazí :) Objednala jsem si ho, protože jsem na něj četla dobré ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.8.11 20:40

díky, zkusím se po tom Tefalu taky mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
22.8.11 21:04

Tak já mám Tefal VitaCusine a superrrr… moc mi to chutná a na příkrmy je to super, za chvilku hotové a chutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.9.11 15:22

Obnovuji diskuzi.
Máte nakonec některá doma parní hrnec z Tchiba? Mají ho tam za 799.-, láká mě to, ale potřbovala bych nějakou recenzi.
Cena je velmi příznivá, ale bojím se,aby to nebylo na úkor kvality.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
21.9.11 15:59

Ahoj, já ho mám doma. Moc v něm teda nedělám. My jsme ho dostali darem, jinak bych si ho asi nekoupila a radši zainvestovala do trochu lepšího. Vadi mi hlavně to, ze nemá automatické vypnutí, kdyz dojde voda. :-? Musí se to hlídat. Jinak svou funkci splní. Napr. ryzi uz jinde nedelám.

• Citovat
  • Upravit
Mirousekk
1.11.11 12:07

TCHIBO

Ahoj, mám parní hrnec Tchibo cca 1 měsíc a jsem s ním spokojená. Za málo peněz hodně muziky :o) dělám v něm hlavně zeleninu, ryby, teď jsem zkoušela brambory a super :o) Rýži jsem ještě nezkoušela, ale určo taky zkusím :o) Nevím co od hrnce očekáváte, mě tento stačí a jsem spokojená. Určitě jsem neprohloupila. Samozřejmě jsou vychytanější, ale je to o ceně. Např. signalizace vody, ale co jsem zatím dělala, tak vody bylo vždycky ještě dostatek. Tak přeji dobrou ruku při koupi :o) Mirka

• Citovat
  • Upravit
SvatavaA
3.1.12 13:50

Tchibo

Ahoj holky, dostala jsem hrnec k vánocům, jsem z něj nadšená, voda mi vydržela,za třicet minut jsem uvařila maso,brambory a zeleninu najednou a je to i chutné.

• Citovat
  • Upravit
784
3.1.12 14:12

Ahoj, já ho taky mám. Používám ho asi 2 měsíce a jsem spokojená. Vařím v něm téměř denně a vše funguje :-D Neváhala bych do nej jít znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SvatavaA
3.1.12 14:14

a vaříš v něm jakékoliv maso? mám ho od vánoc a nevím jak můžu vše kořenit nebo tak, nemáš nějaký dobrý recept?

• Citovat
  • Upravit
say
1461
3.1.12 21:37

já osobně holky v tom dělám kuř. krůtí, mleté… třeba je dobrý kuř. plátek, sůl pepř, a tak po 20 min. dát na plátek masa listovej špenát a plátek sýra… výtečné , nebo jsme si oblíbili kuličky z mletého masa.. osolit, opepřit, majoránka, vajíčko, udělat kuličky, dělám je tak 40 min… k tomu pak nějakou omajdu a je to mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.1.12 07:18

Já v něm vařím hlavně pro prcka a to nekořením :roll: S manželem moc masoví nejsme, takže z masa v něm dělám jen kuřecí a krůtí, na to sůl a pepř. S tím špenátem a sýrem, jak píše say je to dobrý nápad - zkusím :palec: A jednou jsem v něm dělala rybku, ale asi jsem to neuhlídala a rozpadla se a připadala mi taková moc vodnatá :-/
Jinak jsem se někde dočetla a od té doby to i dělám, že se na kousky nakrájí jabko a hrušky, normálně se to nechá vařit a ta odpařená voda, co se zachytí v nádobě se dává pít dětem místo džusíků. A náš špunt si nestěžuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 07:40

Tak to zní skvěle, asi to taky zkusím, tu omáčku v tom můžu dělat taky?
A jak se v tom dělá rýže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.1.12 08:46

Rýži tam dělám běžně. K hrnci je taková ta plastová miska, do té nasypu rýži, přidám vodu, aby byla rýže ponořená, špetku soli a zapnu. Ale vaří se to docela dlouho… cca 45minut.
Jinak omáčky si teda v parním hrnci nedovedu představit… třeba poradí někdo jiný :think: četla jsem, že se nechá v par. hrnci povařit maso a zelenina a ta odpařená šťáva, co se zachytí, se jen zahustí příp. dochutí, ale nezkoušela jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí