Parní hrnec Tchibo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
4.1.12 08:51

Aha,no já jsem včera vařila maso a zeleninu v tom, a odpařilo se mi hrozně mo štávy,ale nezkoušela jsem to zahustit, tak třeba poradí někdo jiný, a ta miska s tou rýží se dává do spodního dílu hrnce? A nad ní můžu dělat maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.1.12 08:58

Jojo, přesně tak to dělám. Do spodního dílu dám rýži v misce a nad to do dalšího dílu masíčko :palec:
Jinak s tou omáčkou bych to zkusila. Ale když mi připadá, že samotná ta odpařená šťáva bude taková „ble“ :roll: Já bych to udělala aspoň tak, že v hrnci spěním cibulku, udělám jíšku, zaliju ji tou šťávou a pak dochutím. Ale to už mi přišlo vždycky docela pracné a raději už jsem všechno dělala na plotně a nešpinila kvůli tomu ještě i parní hrnec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 09:05

Tak to dneska vyzkouším,začlo se mi to líbit. Taky jsem říkala,k čemu mi to bude? A ted jsem ráda, že ho mám doma, protože to špinění tolika nádobí mě vždyck rozčilovalo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.1.12 09:15

No super, tak pak dej vědět, jak to dopadlo, příp. jak jsi to dělala. Ať vím, jestli to mám zkusit taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 09:18

Dobř,já jdu dělat masové kuličky a rýži, uvidíme jaké to bude :D Ale včera jsem dělala kuřecí masu - petržel,česnek,sůl,pepř,jogurt a sýr a bylo to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.1.12 10:27

já mám jinej parňák než tchibo, na rýži mám takové 4 skleničky a v tom se dají i dělat moučníky..
S tou omáčkou je to tak jak psala MrsDuck: ta šťáva co se odpaří použiješ na omajdu, ale v parňáku ji neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 10:35

Díky za rady.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 13:07

Tak jsem dovařila, opravdu to trvalo 40 minut ale je to dobré, dělala jem rýži,jen v osolené vodě,nevim jak ji jinak zlepšit a kuličky z mletého masa. Je to dobré,ale něco mi k tomu chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
4.1.12 13:14

já k tomu dělala bešamelovou omáčku s bylinkama a bylo to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.12 17:21