SodaStream - vyndání bombičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sodastream - vyndání bombičky
Zdravím,
zrovna dneska sem si pořídila Sodastream. Je výborný, ale potřebovala bych ho přenést na jiné místo. V návodu je napsáno, že se výrobník nesmí přenášet s bombičkou uvnitř, takže sem se chtěla zeptat, jestli je bezpečné normálně vyndat plnou bombičku a potom ji znova namontovat do výrobníku.
Zkoušela sem to najít na internetu i na oficiálních anglických stránkách, ale nic sem nenašla, jenom jak vyndat a kde vyměnit už prázdné bombičky.
Předem děkuju za každou radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sodastream normálně přenáším i bombou. Toto slyším poprvé a ani jsem to v návodu neměla napsáno. Sodastream už mám skoro tři roky a normálně ho přenáším, když jdu dělat sodovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme už 2× převáželi i bombičkou v přístroji. Nevyndávali jsme a v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přenáším,mám ho v rohu a když ho jdu použít tak si ho přenesu na jiné místo,i venku jsem ho měla.Tchýně dokonce na dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo tu bombičku zkoušel vyndat když ještě není prázdná?
Prodávám sodastream a potřebuju ho poslat, což vcelku nepůjde…Děkuju za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zandula píše:
Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo tu bombičku zkoušel vyndat když ještě není prázdná?
Prodávám sodastream a potřebuju ho poslat, což vcelku nepůjde…Děkuju za odpověď
normálně to jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, děkuju za odpověď! A ty jsi to zkoušela? Já se bojím, aby mi to tu nějak nebouchlo nebo tak něco…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zandula píše:
Ahoj, děkuju za odpověď! A ty jsi to zkoušela? Já se bojím, aby mi to tu nějak nebouchlo nebo tak něco…![]()
zkoušela,normálně šroubuj,on ten „tlak“ neuchází ten až po zmáčknutí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit