SodaStream - vyndání bombičky

1
11.8.11 21:48

Sodastream - vyndání bombičky

Zdravím,
zrovna dneska sem si pořídila Sodastream. Je výborný, ale potřebovala bych ho přenést na jiné místo. V návodu je napsáno, že se výrobník nesmí přenášet s bombičkou uvnitř, takže sem se chtěla zeptat, jestli je bezpečné normálně vyndat plnou bombičku a potom ji znova namontovat do výrobníku.
Zkoušela sem to najít na internetu i na oficiálních anglických stránkách, ale nic sem nenašla, jenom jak vyndat a kde vyměnit už prázdné bombičky.
Předem děkuju za každou radu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
11.8.11 22:32

Sodastream normálně přenáším i bombou. Toto slyším poprvé a ani jsem to v návodu neměla napsáno. Sodastream už mám skoro tři roky a normálně ho přenáším, když jdu dělat sodovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
11.8.11 22:34

My jsme už 2× převáželi i bombičkou v přístroji. Nevyndávali jsme a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
11.8.11 23:16

Taky přenáším,mám ho v rohu a když ho jdu použít tak si ho přenesu na jiné místo,i venku jsem ho měla.Tchýně dokonce na dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.8.11 22:12

Taky sodaatreM PŘENÁŠÍME, tohle jsem nikdy neslyšela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9454
12.9.11 18:12

Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo tu bombičku zkoušel vyndat když ještě není prázdná?
Prodávám sodastream a potřebuju ho poslat, což vcelku nepůjde…Děkuju za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.9.11 18:06
Zandula píše:
Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo tu bombičku zkoušel vyndat když ještě není prázdná?
Prodávám sodastream a potřebuju ho poslat, což vcelku nepůjde…Děkuju za odpověď :palec:

normálně to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.9.11 18:27

Ahoj, děkuju za odpověď! A ty jsi to zkoušela? Já se bojím, aby mi to tu nějak nebouchlo nebo tak něco… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.9.11 08:34
Zandula píše:
Ahoj, děkuju za odpověď! A ty jsi to zkoušela? Já se bojím, aby mi to tu nějak nebouchlo nebo tak něco… :think: :lol:

zkoušela,normálně šroubuj,on ten „tlak“ neuchází ten až po zmáčknutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.9.11 16:07

Děkuju mockrát! Už je odšroubováno a v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...