Tichá pračka - poraďte

1466
8.8.11 15:33

Tichá pračka - poraďte

Právě vracím do obchodu pračku Whirlpool na 8 kg prádla. Méně hlučná byla i naše předchozí 15 let stará automatka. Musíme koupit, co nejdřív novou pračku, ale mám strach ji vybrat bez předchozí rady. Tahle stála přes 11 000Kč a myslela jsem, že kupuji kvalitu. Spletla jsem se.

Sháním pračku aby dobře prala a aspoň relativně byla tichá. Prosím, poraďte konktétní typ nejlépe s odkazem na webu.

Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
8.8.11 15:41

MY jsme před měsícem kupovali novou. Koukala jsem se na recenze a právě hodně lidí psalo u Whirlpool, že je hlučná při napouštění, nebo že jakoby píská, že prostě nemá tichý chod. Z tohoto důvodu jsme ji vyřadili. Koupili jsme Elektrolux za 9.500,– Nezdá se mi nijak hlučná. Je tišší než Ardo, co jsme měli.

My jsme si vybírali podle kvality a hlučnosti taky. Byl nám doporučený Elektrolux a když jsme si na Mall.cz srovnávali údaje o hlučnosti, tak tato je o několik decibelů tišší, než Whirlpool. Když si rozklikneš více údajů, tak si to můžeš porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.8.11 15:41

AEG Lavamat 47030 :palec:
Je to nejtišší pračka,jakou jsem kdy viděla a pere super :pankac:

http://www.seznamzbozi.cz/…ky/11279519/

Příspěvek upraven 08.08.11 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
8.8.11 15:44

Také mám elektrolux a není nijak hlučná. Můžou být v klidu otevřené dveře a neruší nás. Ruší až když začne na konci praní pípat, ale to se dá vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
8.8.11 15:45

Sumayo a Aspero - je někde na netu konkrétně Vaše pračka? Pošlete odkaz. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.8.11 15:47

máme Whirlpool, děs a hrůza jak je hlučná. Zavřu do koupelny a stejně to slyším když jdu k našemu bytu po patře:D Pere krásně, no ale zase která ne že:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
8.8.11 15:55

Vím o čem mluvíš. Moje nahluchlá tchýně mi naposled říkala, že když pračka začala ždímat, myslela si, že kolem domu projíždí vlak. Vzhledem k tomu, že bydlíme opravdu kousek od Karlova mostu, jí to dost vyděsilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.8.11 15:56

Koukni tady: http://www.mall.cz/…orni-plneni/
Já tam teda tu mou nemůžu najít my máme Elektrolux EWT 106414 W. Je tam ale podobná.

To AEG je tam hned ta první. :-)

Jinak, když klineš na tu pračku a sjedeš myší dolů, tak tam jsou parametry a v tom je hlučnost. Jsou tam k tomu i komentáře a hlavně hodocení, jak jsou lidi s ní spokojený. :-)

Příspěvek upraven 08.08.11 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
8.8.11 15:57
Jejek píše:
Sumayo a Aspero - je někde na netu konkrétně Vaše pračka? Pošlete odkaz. Díky :-)

Je to tato, ale už se neprodává. http://www.mall.cz/…70-w-inspire?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.8.11 16:00
Jejek píše:
Vím o čem mluvíš. Moje nahluchlá tchýně mi naposled říkala, že když pračka začala ždímat, myslela si, že kolem domu projíždí vlak. Vzhledem k tomu, že bydlíme opravdu kousek od Karlova mostu, jí to dost vyděsilo :lol:

To jsem byla u babičky, má Whirlpool, a když začala ždímat, tak jsem normálně myslela, že se odněkud zvedá vrtulník. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
8.8.11 16:00

Jojo, tu aeg jsem našla a recenze jsou na ni super.

Ještě mě napadl 1 dotaz - jsou lepší pračky s horním plněním? Mám zkušenosti jen s předním plněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.8.11 16:04

My ji máme jen proto, aby se nám vešla mezi topení a vanu. Ta s předním plněním by se nám tam nevešla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.8.11 16:04
Jejek píše:
Jojo, tu aeg jsem našla a recenze jsou na ni super.Ještě mě napadl 1 dotaz - jsou lepší pračky s horním plněním? Mám zkušenosti jen s předním plněním…

tak to rozhodně přední plnění!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.8.11 16:08
Verusha píše:
Jejek píše:
Jojo, tu aeg jsem našla a recenze jsou na ni super.Ještě mě napadl 1 dotaz - jsou lepší pračky s horním plněním? Mám zkušenosti jen s předním plněním…
tak to rozhodně přední plnění!!

A proč?
Já měla vždycky s horním a jsem spokojená.
Proč je lepší přední? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
8.8.11 16:08

OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...