Sušička AEG 59850, máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička AEG 59850, máte někdo?
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má tuhle sušičku, na jaký sušíte program, aby se nemuselo žehlit? Ať dělám, co dělám, mám prádlo zmačkaný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já mám sice AEG 58800, ale vůbec nic nežehlím.
Manželovy košile suším na „suché do skříně“ a pak je rovnou věším na ramínko. Je fakt ale, že kupujeme takové ty easy care třeba v Mark and spencer.
Ostatní prádlo suším na „velmi suché“, ze sušičky to rovnou skládám a většinou taky dávám rovnou do skříně nebo nechám do rána a uložím až ráno, pokud jsou takové ty silnější věci trochu vlhké. Nic nemáme zmačkané.
Nedáváš tam moc prádla najednou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám malou pračku na 4,5 kg, tak moc to nebude. Sušila jsem na suché do skříně, něco celkem jde, ale trika jsou zmamlaný a plíny úplně děs. Na povlečení tam je přímo program a to bylo taky zmačkaný a snad i přesušený, ani vyžehlit to pak nešlo. No asi budu pokračovat systémem pokus-omyl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to chce zkoušet, radši sušit míň než přesušit. Ale co si třeba pamatuju plíny před 3 roky, tak ty jsem měla taky docela zmuchlaný, záleží taky na materiálu. Ty nově kupovaný plíny byly na krajích zmuchlaný, naopak co jsem dostala takový ty starší, možná s větším množstvím bavlny, tak ty zmačkaný nebyly.
Každopádně to chce vychytat, protože bez sušičky už si život nedokážu představit, asi stejně jako bez myčky, moc to usnadní práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se osvědčilo prádlo při přendávání z pračky do sušičky roztřepat, hlavně ty větší věci jako povlečení nebo i trička. Dělala jsem to tak i předtím než jsem měla sušičku a nikdy jsem nežehlila (kromě košil). A pak taky mi připadá, že nejlepší je nechat to co nejdýl točit po usušení (aspoň hodinu), funkce „long-anicrease“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žižule píše:
Mně se osvědčilo prádlo při přendávání z pračky do sušičky roztřepat, hlavně ty větší věci jako povlečení nebo i trička. Dělala jsem to tak i předtím než jsem měla sušičku a nikdy jsem nežehlila (kromě košil). A pak taky mi připadá, že nejlepší je nechat to co nejdýl točit po usušení (aspoň hodinu), funkce „long-anicrease“
Díky, to vyzkouším, já to nechávám tak 20 minut
- načítám...
- Citovat
- Zmínit