Sušička AEG 59850, máte někdo?

6290
30.7.11 12:05

Sušička AEG 59850, máte někdo?

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo má tuhle sušičku, na jaký sušíte program, aby se nemuselo žehlit? Ať dělám, co dělám, mám prádlo zmačkaný… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
30.7.11 12:27

Ahoj,
já mám sice AEG 58800, ale vůbec nic nežehlím.
Manželovy košile suším na „suché do skříně“ a pak je rovnou věším na ramínko. Je fakt ale, že kupujeme takové ty easy care třeba v Mark and spencer.

Ostatní prádlo suším na „velmi suché“, ze sušičky to rovnou skládám a většinou taky dávám rovnou do skříně nebo nechám do rána a uložím až ráno, pokud jsou takové ty silnější věci trochu vlhké. Nic nemáme zmačkané.

Nedáváš tam moc prádla najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
30.7.11 12:35

mám malou pračku na 4,5 kg, tak moc to nebude. Sušila jsem na suché do skříně, něco celkem jde, ale trika jsou zmamlaný a plíny úplně děs. Na povlečení tam je přímo program a to bylo taky zmačkaný a snad i přesušený, ani vyžehlit to pak nešlo. No asi budu pokračovat systémem pokus-omyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.7.11 14:28

Asi to chce zkoušet, radši sušit míň než přesušit. Ale co si třeba pamatuju plíny před 3 roky, tak ty jsem měla taky docela zmuchlaný, záleží taky na materiálu. Ty nově kupovaný plíny byly na krajích zmuchlaný, naopak co jsem dostala takový ty starší, možná s větším množstvím bavlny, tak ty zmačkaný nebyly.

Každopádně to chce vychytat, protože bez sušičky už si život nedokážu představit, asi stejně jako bez myčky, moc to usnadní práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
30.7.11 22:20

Mně se osvědčilo prádlo při přendávání z pračky do sušičky roztřepat, hlavně ty větší věci jako povlečení nebo i trička. Dělala jsem to tak i předtím než jsem měla sušičku a nikdy jsem nežehlila (kromě košil). A pak taky mi připadá, že nejlepší je nechat to co nejdýl točit po usušení (aspoň hodinu), funkce „long-anicrease“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
31.7.11 09:50
Žižule píše:
Mně se osvědčilo prádlo při přendávání z pračky do sušičky roztřepat, hlavně ty větší věci jako povlečení nebo i trička. Dělala jsem to tak i předtím než jsem měla sušičku a nikdy jsem nežehlila (kromě košil). A pak taky mi připadá, že nejlepší je nechat to co nejdýl točit po usušení (aspoň hodinu), funkce „long-anicrease“

Díky, to vyzkouším, já to nechávám tak 20 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1