Tichá pračka - poraďte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vypadá dobře tahle - super recenze a super cena http://www.mall.cz/…amat-72850-a?…
Jo a taky by mě zajímalo proč je lepší přední plnění - díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme AEG Lavamat 72 850 a ze začátku jsem ji chodila kontrolovat, jestli vůbec pere, jak je tichá. Ždímání samozřejmě slyšet je, ale oproti sušce je opravdu tichá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejek píše:
Vypadá dobře tahle - super recenze a super cena http://www.mall.cz/…amat-72850-a?…Jo a taky by mě zajímalo proč je lepší přední plnění - díky
Ta vypadá fakt dobře a má super hodnocení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme od Vánoc taky AEG Lavamat přední plnění na 7kg, fakt vypere čistě a vůbec jí neslyšíme. Jsme moc spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
ja mam AEG a je ticha, nekdy neslysim ani kdyz zdime. Mam tu na kterou je zde odkaz.
Jinak v byte kam jezdime na dovcu je Ariston Hotpoint a ta je opravdu velmi ticha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejek píše:
Vypadá dobře tahle - super recenze a super cena http://www.mall.cz/…amat-72850-a?…Jo a taky by mě zajímalo proč je lepší přední plnění - díky
Tuhle mám už skoro dva roky a spokojenost maximální, taky jsem ze začátku chodila kontrolovat, jestli pere, fakt je tichá ![]()
Mě třeba přední plnění vyhovuje proto, že se nemusím to pračky naklánět a lovit zapadnutou ponožku (jsem menší a dycky jsem měla co dělat, abych tam nespadla
). Teď přes břicho bych se asi vůbec nenaklonila ![]()
Jo a přední plnění - třeba náš malý vydrží sedět u pračky hodně dlouho a hledí, jak se to tam točí - takže chvilka klidu k dobru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já mám Bosch a jsem taky hooodně spokojená. Je krásně tichá, ale když se mi špatně uloží prádlo, tak jde praní stejně slyšet. Sice né tak moc, ale když má člověk rád ticho, tak to ruší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak nám když odešla pračka, zadřel se prostě motor…Tak jsem se ptala opraváře, jak tomu předejít, on mi na to, že tyhle motory se kazí, že mám brát pračku s 3-fázovým motorem -tam je zaručena i ta tichost.. tak my na jejich radu koupili Hotpoint Ariston… byla jsem tím unešená, slyším jen čvachtání prádla a vody..jasně že při ždímání trochu slyšet je ale malinko, je to digitál, ale oproti předchozí mi chybí některé programy -no prostě dokonalá není.. stála asi 10 000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my si pořídili pračku AEG Lavamat 72850A,a to před asi rokem a půl. Stála 13 000 a jsem s ní nesmírně spokojená. Má označení silent, čili tichá a opravdu tomu tak je. Dokonce jsem byla i několikrát kontrolovat, jestli vůbec pere
Pračka je na 7 kg prádla, tak na ni můžeš mrknout na netu, myslím, že už bude i za lepší cenu. Šťastný výběr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi…
Můžete mně, prosím, napsat tipy na nějakou opravdu tichou dobrou pračku? Původní diskuse je 2 roky stará, takže potřebuji spíš novější/stále dostupné modely.
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame tuto a nemuzu si vynachvalit AEG 74850A.. tichounka, 1400 otacek, 7kg
a ma takovy ten 6. smysl, kdy rozpozna jak je zaspinene, pri kazdem programu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam AEG LAVAMAT 86850ws, neni teda uplne nejnovejsi, mame ji pres 2 roky, ale nemuzu si ztezovat, je ticha, jedine, kdy je hlucnejsi kdyz odstreduju treba lozni nebo deku a navali se to vse na jednu stranu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit