Šunkovar
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nemám vlastní, ale půjčený, šunku jsme dělali poprvé a super. Už se poohlížím po vlastním, ale jsou drahé jak blázen. Můžu se zeptat odkud jej máš ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dělala jsem šunku jedenkrát bez šunkovaru a nebyla dobrá! šunkovar mám půjčený, ale ještě jsem jí nedělala… jsem sama zvědavá! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo máme a děláme jak vepřovou tak kuřecí šunku a je výborná už ani z krámu nekupujem,jelikož já jsem spíše na kuřecí maso tak mi více chutná ta kuřecí
hlavně je to zdravé proto jsme si ho objenaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
El-Brno píše:
Nemám vlastní, ale půjčený, šunku jsme dělali poprvé a super. Už se poohlížím po vlastním, ale jsou drahé jak blázen. Můžu se zeptat odkud jej máš ty?
El, drahý? mě to právě přijde jak zadarmo, vždyt to stojí kolem 300,.
Kolegyně má tento a ten jsem i objednala:
- Citovat
- Upravit
Jjeleno myslím že El.Brno myslela nerez šunkovar,ten stojí přes 2000,–.
Taky jsem se na ně dívala a přemýšlím,že ho koupím,ale ten hliníkový,ten nerez mi přijde moc drahý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kacudko, ten nerez mi přijde už moc profi a už není hliník jako hliníkový příbory ve školní jídelně za dob našeho dětství.
- Citovat
- Upravit
Jinak holky, moc vám děkuju, takže manžel ho dostane k narozeninám. Nejdřív mu dám kilo masa, to bude asi čučet jak péro z gauče a v druhým kole dostane šunkovar. Už se těším
![]()
- Citovat
- Upravit
jjelena píše:El-Brno píše:
Nemám vlastní, ale půjčený, šunku jsme dělali poprvé a super. Už se poohlížím po vlastním, ale jsou drahé jak blázen. Můžu se zeptat odkud jej máš ty?El, drahý? mě to právě přijde jak zadarmo, vždyt to stojí kolem 300,.
http://www.tescomaeshop.cz/…ovar-al.html
Jojo, 3 stovky je dobrá cena, ale za tak málo jsem ho teda ještě prodávat neviděla, viděla jsem jen ty dražší
Díky za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda zkoušela šunku nedávno podle receptu ze Jste to co jíte a vůbec to teda nechutnalo jako šunka. Přirovnala bych to k vepřové konzervě ve vlastní šťávě, ale dost suchý, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadlino, a bylo to ze šunkovaru? Ta moje kolegyně to právě koupila taky na základě Jste to, co jíte a fakt byla šunka perfektní ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě právě inspirovalo taky jste to co jíte a proto ho chci koupit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjelena píše:
Kadlino, a bylo to ze šunkovaru? Ta moje kolegyně to právě koupila taky na základě Jste to, co jíte a fakt byla šunka perfektní
Jj bylo to ze šunkovaru, mamka si ho kdysi koupila, tak jsem ho oprášila, udělala podle receptu a nic moc. Manželovi to chutnalo, já si teda radši koupím šunku krájenou Shaved. A je fakt, že i tohle mně odrazuje, i když to manželovi chutnalo - maso stálo 90Kč a byl z toho špalíček vysoký tak 10cm, to bez nářezáku má manžel na dvojí zaříznutí, jak ho znám. Takže se mi fakt vyplatí koupit kvalitní šunku za 30, protože ta když je nakrájená shaved, tak se z toho nají celá rodina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjelena píše:El-Brno píše:
Nemám vlastní, ale půjčený, šunku jsme dělali poprvé a super. Už se poohlížím po vlastním, ale jsou drahé jak blázen. Můžu se zeptat odkud jej máš ty?El, drahý? mě to právě přijde jak zadarmo, vždyt to stojí kolem 300,.
http://www.tescomaeshop.cz/…ovar-al.html
a jse s tímto šunkovarem spokojené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám v plánu šunkovar zakoupit, ale váhám - nezkoušely jste uvařit menší množství šunky? třeba 0,5kg? Nebo když uvařím kilo, vydrží to v mrazáku jako šunka z obchodu? Díky za rady a zkušenosti =)
- Citovat
- Upravit
Holky, máte doma šunkovar? Zatím mám zkušenosti jen od jedinýho člověka, ale ze šunky jsem byla nadšená. Dneska jsem ho objednala, ale bude až v září, tak můžu kdyžrak objednávku zrušit.
Takže díky za vaše zkušenosti a postřehy.