Teh.ano ne?

8
22.10.22 07:01

Teh.ano ne?

Ahoj…jdu si pro radu…snazime se o miminko..cyklus 24 dni…4 dny mam tlak v podbrisku…vcera jsem si delala dva testy myslim gs mama a byly na obouch duchy…dnes rano jsem si delala dva od live…neco…a zadny duch…zitra ocekavam ms…myslite ze jsem nebo nejsem tehotna? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
798
22.10.22 07:10

Nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15490
22.10.22 07:13

Ne, nejspíš nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.10.22 07:20

Zkus test od ClearBlue, bohužel se teď skoro na všech mamatestech objevují duchové. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
22.10.22 07:22

Moment, tak nic má křišťálová koule ještě chrní. Ale určitě je to 50 na 50,tak si vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.10.22 07:23

Diky…v koutku duše doufám ze jsem ale zacinam si taky myslet ze ne…ale mam sileny tlak v podbrisku, jak kdyby se mi tam neco natahovalo, vcera jsme byli nakupovat, sli kolem prodejny ryb a myslela jsem ze se pobliju, a to nikdy predtim mi nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 07:44

@Lucifial mám stejně dlouhé cykly. Zítra budu 24 DC. Ovulace musela být někdy 10dc. Jelikož mi je jasné už asi pět dní, že se něco děje tak jsem taky testovala. Na mamatestu duchové. Pak jsem měla nějaký z lékárny a tam velmi nepatrný duch, až bych řekla negativní test. Tak jsem zkusila test z Dr Maxe a tam pěkná čárka. Dnes také. Příznaky mám taky. Samozřejmě testuji brzy, takže prostě jak to dopadne těžko říct. Ale já to takto měla u všech těhotenství, vždy jsem testovala velmi brzy.

• Citovat
  • Upravit
555
22.10.22 08:08

Me třeba mamatest falešné duchy neudělal a byl pozitivní dřív než Livsane z BENU. Pokud nepřijde menstruace, zkusila bych znovu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.10.22 08:22
@Lucifial píše:
Ahoj…jdu si pro radu…snazime se o miminko..cyklus 24 dni…4 dny mam tlak v podbrisku…vcera jsem si delala dva testy myslim gs mama a byly na obouch duchy…dnes rano jsem si delala dva od live…neco…a zadny duch…zitra ocekavam ms…myslite ze jsem nebo nejsem tehotna? :?

Máš PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital