Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mam tskovej problem. Od listopadu neberu HA za ucelem druheho tehotenstvi. Ale ted mam problem behen 2 mesicu jsem 3 kg pribrala a poslednich cca 14 - 21 dni mam pocit, ze jsem „tehotna“ mam bricho jak ve 4 mesici a citim jakoby velkou delohu uvnitr ne ze bych byla tlusta jen proste kdyz se ohnu tak mi tam vadi to bricho. Nemuzu mit treba nejakou cystu ze by se mi zvetsila deloha?? ja to nechapu. Jsem stihla tak je to na mne videt. MS mam a tehu testy negativni. Je to zvlastni ja vim, nemate nekdo zkusenost???
Diky
@Lencaaaa a když se změříš přes břicho máš víc? taky to může být jen pocit nebo k lékaři, cysta asi ne. Spíš to bude pocitově a jestli jsi hodně hubená tak 3kg nahoře je taky asi znát ![]()
A co si tak zkusit zajít k dr? Já jen že ultrazvuk takhle na dálku přes emimino na zjištění případne cysty tu má jen málokdo
a vlastní zkušenost nemám, ale ano, vevnitř může ‚cosi‘ narůst do takových rozměrů, že bys byla sama překvapena
Ja k dr jdu v utery. tady jsem se chtela jen zeptat jestli se to nekomu nestalo..
Mám něco podobnýho, když jsem přestala brát HA, začala jsem nezřízeně žřát sladkosti
Teď už to ustává, ale přibrala jsem asi 3kg, ale pořád jsem hubená, štíhlá. Ale nemusí jít jen o přibírání kvůli jídlu, můžeš zadržovat vodu, jestli máš třeba i tendenci k otékání nohou atp. To by mohlo vysvětlovat tu bolest, když se ohneš.. ![]()
No ono i kdyby stalo, stejně to může být třeba něco úplně jinýho. Taky je možný, že se tělo vzpamatovalo z užívání ha a působí na tebe to ‚čisto‘ přibíráním a nemusí to být vůbec nic ![]()
No uvidime… mam i fotku a kdyz porovnam s prvnim tehu tak mam stejne bricho jako ve 4 mesici
je to divny ja vim… taky si pripadam divne…
@Lencaaaa jo stalo. stačilo přestat žrát a „zvětšená děloha“ byla ta tam
No jediný správný a s nějakou vypovídající hodnotou bude opravdu info od dr, tak uvidíš, co ti řekne. Každej to máme (bohužel, bohudík) všechno jinak. Držím palec, ať to nic není ![]()
@Lencaaaa pochybuju, že ti tady někdo něco poradí. pokud teda někdo nevytáhne věšteckou kouli…
Paola white: ja se ptala na zkusenost jestli se to nekomu nestalo… vestit z koule nepotrebuju