Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nechces to vydrzet aspon tri mesice nez se telo vycisti a zbavi hormonu a pak uvidis? Nasadit se da atk znovu lehce u prvniho dne menstruace.
Mne takhle delal neplechu atk krouzek Nuvaring, ale jen po vysazeni, jinak byl perfektni. Ted neberu nic a bohuzel jsem ztloustla, zbedarovatela a mam hrozne chute na sex… ![]()
takze cekam do velikonoc, pak odbery krve a uvidime jake budou jaterni testy…
pokud dobre tak mazu pro recept opet na Nuvaring - lepsi antiko neznam…
Já bych nepropadala panice a zkusila to vydržet, než se hormonální hladina v tělě zase ustálí, tak i ty vlasy se spraví…zbytečně bych ty prášky do sebe nervala, když není důvod - chlap
Diane má hodně vysokou hladinu hormonů. mě tělo reagovalo podobně. pak jsem hned otěhotněla a pleť byla zase ukázková
pokud do sebe nechceš cpát hormony, tak bych fakt taky doporučovala vydržet ještě chvilku, než se s tím tělo popere. jinak pokud se k ní chceš vrátit, tak hned první den menstruace.
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s vysazením antikoncepce pouze na měsíc. Beru pár let Diane 35, zrovna teď nemám partnera a vím, co je antikoncepce za svinstvo, tak jsem se rozhodla ji vysadit. Je to tři týdny, co ji neberu a začaly se mi strašně mastit a padat vlasy. Ale fakt strašně, úplně po hrstech. Jsem z toho úplně vyřízená, tohle fakt nezvládnu, tak chci začít antikoncepci znovu brát. A právě přemýšlím kdy si mám vzít první pilulku. Asi první den menstruačního cyklu nebo můžu začít kdykoliv?
Díky za rady.