Zastaví HA ihned ms?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4685
3.3.13 20:14

zastavé HA ihned ms?

Zdravím holky…potřebovala bych poradit. Snažíme se o miminko, ale mám nějaké problémy, tak mi dr. předepsal na 3 měsíce HA, kterou jsem měla začít užívat 1DC. Včéra jsem si dělala těhu test a byla tam druhá čárka, ale slabunká..A dnes měla přijít ms..kolem oběda přišlo slabunké špinění, tak jsem nasadila hned HA a od té doby nic. Myslíte, že jedna tableta zastaví ihned ms? Bojím, že kdybych byla těhu, abych do sebe netlačila HA. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
3.3.13 20:19

Jejda tak pokud tam byla carka proc sis tu tabletu davala? HA nezastavi ms, ta nomalne probehne. Uz to do sebe necpi a jdi k dr. Krvaci se v tehu normalne, treba se ti zrovna uhnizdilo vajicko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
3.3.13 20:31

@Janichka sice tam čárka byla, ale moc slabunká…ani manžel ji neviděl, jen já a známá..nešla ani vyfotit, tak jsem myslela, že když přišlo špinění přestě v den ms, takže to neklaplo a dr mi řekl, že to mám hned začát užívat. Mám náběh na endometriozu, tak mi dr chce na 3 měsíce stopnout ms.Tak jsem si vzala Ha a ms nikde…tak jsem nevěděla jestli je možné, že to hned působí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.3.13 20:37

Každopádně bych pro jistotu hned zítra skočila k doktorovi, ať se na tebe koukne…podle toho co řekne teda buď pokračovala v braní prášků nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
3.3.13 20:53

@anuška33 on tam právě do půlka března není..má dovču :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
3.3.13 21:07

@omma tak jít do laborky na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.3.13 21:26

Zajimave…ja tedka pri prvnim brani antiko „krvacela“ jak se telu zamanulo a i kdyz jsem brala plata v kuse tak to prvniho pul roku moc nezabiralo…drzim palce…jinak gyndar ma mit vzdycky zaskok nie? nebo pohotovost ve spitale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.3.13 21:29

Já bych si ještě jednou určitě udělala test a podle toho bych jí začala brát, ale pokud bych tam viděla druhou slabou čárku, tak bych je brát nezačala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.3.13 22:15

No, v každém případě HA miminku neublíží;) alespoň tak mi to řekla moje gynekoložka- mimčo chráněný- má nějaký látky a odpuzuje HA od sebe..:) proto se už v dnešní době nechodí na potrat jen kvůli tomu že otěhotní někdo přes HA.. tomu mimču to neublíží..tak v každym případě dojdi k doktorovi, aby jsi věděla přesně:) a držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí