Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky…potřebovala bych poradit. Snažíme se o miminko, ale mám nějaké problémy, tak mi dr. předepsal na 3 měsíce HA, kterou jsem měla začít užívat 1DC. Včéra jsem si dělala těhu test a byla tam druhá čárka, ale slabunká..A dnes měla přijít ms..kolem oběda přišlo slabunké špinění, tak jsem nasadila hned HA a od té doby nic. Myslíte, že jedna tableta zastaví ihned ms? Bojím, že kdybych byla těhu, abych do sebe netlačila HA. Díky moc
Jejda tak pokud tam byla carka proc sis tu tabletu davala? HA nezastavi ms, ta nomalne probehne. Uz to do sebe necpi a jdi k dr. Krvaci se v tehu normalne, treba se ti zrovna uhnizdilo vajicko ![]()
@Janichka sice tam čárka byla, ale moc slabunká…ani manžel ji neviděl, jen já a známá..nešla ani vyfotit, tak jsem myslela, že když přišlo špinění přestě v den ms, takže to neklaplo a dr mi řekl, že to mám hned začát užívat. Mám náběh na endometriozu, tak mi dr chce na 3 měsíce stopnout ms.Tak jsem si vzala Ha a ms nikde…tak jsem nevěděla jestli je možné, že to hned působí ![]()
Každopádně bych pro jistotu hned zítra skočila k doktorovi, ať se na tebe koukne…podle toho co řekne teda buď pokračovala v braní prášků nebo ne.
Zajimave…ja tedka pri prvnim brani antiko „krvacela“ jak se telu zamanulo a i kdyz jsem brala plata v kuse tak to prvniho pul roku moc nezabiralo…drzim palce…jinak gyndar ma mit vzdycky zaskok nie? nebo pohotovost ve spitale..
Já bych si ještě jednou určitě udělala test a podle toho bych jí začala brát, ale pokud bych tam viděla druhou slabou čárku, tak bych je brát nezačala…
No, v každém případě HA miminku neublíží;) alespoň tak mi to řekla moje gynekoložka- mimčo chráněný- má nějaký látky a odpuzuje HA od sebe..:) proto se už v dnešní době nechodí na potrat jen kvůli tomu že otěhotní někdo přes HA.. tomu mimču to neublíží..tak v každym případě dojdi k doktorovi, aby jsi věděla přesně:) a držím palečky!!