Antikoncepce Azalia?

310
27.2.13 13:13

?antikoncepce azalia?

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušennosti s HA Azalia.Moc děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
27.2.13 13:20

Ahoj, přišla mi stejná jako kterákoli jiná, ale já neměla se žádnou problémy… Akorát když jsem ji pak vysadila, trvalo5 týdnů než jsme dostala ms :nevim:
Supr bylo že se brala v kuse, tudíž žádný měsíčky během braní. Začla jsem ji brát po šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
27.2.13 13:20

Je to strašně individuální. Můžeš mít nepravidelný cyklus (tato HA jej neudrží), můžeš špinit a jinak jako u jíných HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.2.13 13:21

Ahoj, já si je nechala napsat po šestinedělí a projevily se na mě snad všechny vedlejší účinky, které tam byly napsány :) Bolela mě hlava, byla jsem protivná, nulová chut´ na sex, strašně podrážděná…jsem to nejdřív přičítala tomu, že mám po šestinedělí a že se u mě nějak opožděně dostavily poporodní deprese, ale po vysazení bylo hned všechno v pořádku. Ale spoustě holkám sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
27.2.13 13:23

Za mě dobré, nedělala mi žádné potíže, MS jsem neměla, dostavila se až jsem přestala kojit a vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.13 13:23

Já ji beru zhruba týden, jsem po porodu a kojím, takže mi byla nabídnuta tato. Včera večer mě lehce pobolívalo břicho a dnes mám špinění, je to normální? Při této HA nejsou měsíčky vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.2.13 13:26

10 měsíců max. spokojenost, ale od léta špinění, která trvá jeden den nebo i týden nebo i několik týdnů. Nějak extra mě to neobtěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.2.13 13:27

Mně ji doktor taky napsal, pak jsem si o Azalii přečetla pár diskusí, dost mě to odradilo a ani jsem ji nezačala brát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.2.13 13:29

@Adriana O ja ji brala asi 2 mesice a pak jsem ji vysadila a radeji byla bez antikoncepcie. Protoze jsem snad kazde 2 tydny jsem krvacela…

Příspěvek upraven 27.02.13 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
27.2.13 13:30

@Adriana O Špinění je u této HA normální. A měsíčky s antikoncepcí po porodu nesouvisejí. To záleží jen ta tvém těle. Některé ženy po porodu nemenstruují hodně dlouho a některé začnou hned po šestinedělí. Nezáleží na antikoncepci. Ale pokud začne žena mestruovat, tak cykly mohou, ale nemusí být pravidelné. Tatao HA neumí udržet pravidelné cykly, jako kombinované přípravky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.13 13:31

@mimma.on A kojila jsi při tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.2.13 13:32

@Adriana O ano kojila jsem a kojim teda jeste i tedka a to ma holka 22 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.2.13 13:36

Kojím už šestnáct měsíců, Azalii mi dala hned po šestinedělí - asi 3 dny jsem špinila a od té doby ani ťuk.. Jediný co, tak teda chuť na sex skoro žádná, ale to je možná i tím, že stále kojím dost a hormony jsou pořád poblázněný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.13 13:37

@mimma.on Tak to jsi mě celkem uklidnila :hug: Já jsem někde slyšela, že když ženská dostane MS, tak se jí ztratí mlíko. Já teda MS nemám, je to jen špinění, ale opravdu bych nerada o mlíko přišla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
27.2.13 13:38

@gabriela82 a to jsi začla špinit, hned co jsi jí začla brát, nebo až dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí